Rachel z Přátel: Z nejisté kariéry nejlépe placenou herečkou

Rachel z Přátel: Z nejisté kariéry nejlépe placenou herečkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jennifer Anistonová se proslavila jako rozmazlená přátelská Rachel v kultovním seriálu Přátelé, a dnes ji můžeme vidět v jednom filmu za druhým. Ale věděli jste, že její cesta ke slávě nebyla zdaleka tak snadná?

Skočit přímo do televize

Jennifer se herečkou už narodila. Vyrůstala v herecké rodině a od prvních krůčků se ráda předváděla. Chodila do waldorfské školy, kde si zamilovala kromě divadla i malování. S rodiči často navštěvovala divadelní představení, ale televizi měla zakázanou. Pár hodin sledování se jí podařilo vyškemrat, jen když byla nemocná. Brzy začala po televizi víc a víc toužit. Nechtěla ji jen sledovat, ale rovnou do ní skočit.

Ze zmrzlinářky herečkou

To se jí i přes otcův nesouhlas brzy podařilo. Otec ji požádal, aby se stala raději právničkou. Jak už to u hereckých rodičů bývá, myslel si, že herectví její dceru zničí. Jennifer se nejprve protloukala, kde se dalo. Po rozvodů rodičů žila jen s matkou, a tak pro ni každá pracovní příležitost byla dobrá. Vyzkoušela si práci recepční, poslíčka, číšnice i zmrzlinářky. Z divadelních prken se brzy dostala do filmového světa, ale z vedlejších obsazení v béčkových filmech byla nešťastná. 

Padlá sitcomová královna  

Dostala několik rolí v komediálních sitcomech, ale pokaždé, co natočila několik epizod, seriál zrušili. Začala mít pověst padlé sitcomové královny, když v tom ji oslovili tvůrci Přátel s rolí Monicy Gellerové. Jennifer po přečtení scénáře hned věděla, že bude hrát Rachel Greenovou a roli Monicy odmítla.  

Nejpřitažlivější žena všech dob

Seriál Přátelé byla trefa do černého. Z Jennifer se stala hollywoodská hvězda, za roli Rachel získala Zlatý Glóbus pro nejlepší seriálovou herečku, a filmové nabídky, obzvlášť na romantické komedie, se jen hrnuly. Jennifer se stala nejlépe placenou herečkou a nejvíce sexy ženou všech dob. Naposledy jsme ji mohli vidět v mysteriózním dramatu s Adamem Sandlerem - Vražda na jachtě.