Volejte sláva a třikrát se radujte! Na červenec se chystají premiéry skvělých, několikrát odložených trháků

Volejte sláva a třikrát se radujte! Na červenec se chystají premiéry skvělých, několikrát odložených trháků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V červenci uvedou kina několik filmových novinek, přičemž na některé čekáme už třeba více než rok. Ať už se těšíte na akci, romantiku, nebo chcete do kina vyrazit s dětmi, určitě si přijdete na své.

Black Widow – 8.7. 

V první řadě je nutné zmínit film, na který se těšíme už opravdu dlouho, a to je příběh oblíbené marvelovské hrdinky v podání Scarlett Johansson. Agentka Romonovová dlouho čekala na svůj sólový snímek a když už byl natočený, tak kvůli pandemii nešel do kin. Od 8.7. si ho ale můžeme užít v každém multikině. 

Na palubu! – 8.7. 

Kdo by nemiloval francouzské komedie? Snad každá komedie, kterou Francouzi natočí, se stává klasikou s nesmrtelnými hláškami. Takový byl měl být i snímek Na Palubu! Původní plán, jet vyznat lásku ženě, se kterou jeden z pasažérů “na palubě“ prožil krásný letní románek se nečekaně zvrtne.  

The Tomorrow War – 2.7. 

V tomto akčním sci-fi snímků se v hlavní roli představí Chris Pratt, kterého máme spojeného především se Strážci Galaxie. Tentokrát je ale povolán do války, která se odehrává v budoucnosti.  

Croodsovi: Nový věk – 22.7. 

Rodiny s dětmi, ale ani milovníci dobrých animáků nemusí v létě tesknit. Další trable bude řešit pravěká rodinka Croodsových. Zjistí totiž, že mají sousedy, nějaké Bettermanovi. Ti jsou prý ve všem lepší, jsou vyvinutější. No a zdalipak je to pravda, to musí zjistit Croodsovi. 

Gump – pes, který naučil lidi žít – 22.7. 

Rodinný film F. A. Brabce uvidíme v kinech koncem července. Příběh má pojednávat o pejskovi Gumpovi, který byl toulavý pes, který hledá trochu toho psího štěstí. V příběhu, který pojednává o tom, že jeden pejsek dokáže změnit tolik lidských životů se představí nejrůznější české známé osobnosti, například Bolek Polívka, Ivana Chýlková, nebo třeba Fattypillow. 

Zdroj: