České filmy o ženách, které můžete sledovat na Netflixu

České filmy o ženách, které můžete sledovat na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
České filmy jsou nejlepším možným odpočinkem, který si nyní ve složité době můžete dopřát. Obstarejte si oblíbený čaj nebo kávu a podívejte se na některé z nich, které vám vylepší den a vykouzlí úsměv na tváři.

Ženy v pokušení

Na Netflixu můžete sledovat novější filmy, ale i ty starší. Jedna z nejlepších komedií, která rozdělila národ na dva tábory, je z roku 2010. Jeden tábor film miluje a nedá na něj dopustit. Ta druhá půlka ho kritizuje za nevkusné poznámky. Faktem je, že jednu z hlavních hrdinek filmu, Vilmu, zahrála Eliška Balzerová naprosto dokonale. Ve filmu se také objeví:

  • Vojtěch Dyk,
  • Lenka Vlasáková,
  • Veronika Khek Kubařová,
  • Roman Zach,
  • Jiří Macháček.

Film pojednává o vztazích nejen mezi mužem a ženou, ale také o rodinných vztazích mezi dcerou, matkou a babičkou. Film měl také ukázat, že by si člověk měl vážit života do poslední minuty tak, jako Vilma, která v závěru filmu zemře. Ani poté však není nuda.

Ženy v běhu

Novější komedie vhodná na společné večery s rodinou, při které se zasmějete. Film byl natočen v roce 2019. Hlavní hrdinkou příběhu je matka a její tři dcery, které každá jiným způsobem řeší vztahy s muži. Film je plný vtipných komentářů a hlášek, které se zcela jistě zapíšou do vaší paměti. Smát se budete již v prvních pěti minutách. Film skončí, jak nejlépe může. Dvě z dcer najdou své vyvolené a ta třetí se konečně dočká svatby. Kromě skvělého obsazení se také dočkáte zajímavého rozzuzlení.

Ženská na vrcholu

Tato komedie, kterou také můžete zhlédnout na Netflixu, vznikla taktéž v roce 2019. Hlavní roli si zde střihla Anna Polívková, která se vydává na hory se svým synem a potkává zde dva muže, bratry. Ze začátku nestojí ani o jednoho z nich. Na hory za ní přijedou i její rodiče. Co z této sestavy vznikne, na to se můžete podívat sami a nudit se rozhodně nebudete.