Nejstabilnější hollywoodské páry: Kdo spolu vydržel přes 20 let a jak se jim dnes daří

Nejstabilnější hollywoodské páry: Kdo spolu vydržel přes 20 let a jak se jim dnes daří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když slavné osobnosti tráví někdy celé dny natáčením, není divu, že si s někým padnou do oka. V Hollywoodu je však zázrakem, když spolu pár vydrží alespoň jeden rok. Proto vás překvapí tyto zamilované páry, které jsou manžely nejméně přes dvacet let!

Tom Hanks a Rita Wilson

Tom se s Ritou poprvé potkali při natáčení sitcomu Bosom Buddies. Rita byla hostem jedné epizody o video randění. Přestože Tom byl tou dobou už ženatý, oba prý hned věděli, že mezi nimi přeskočila jiskra. Potkali se ještě při natáčení filmu Blázni a dobrovolníci s Johnem Candym. A svým vztahem si oba byli natolik jistí, že v roce 1988 došlo na svatbu. 

Tento pár se opravdu dočkal svého šťastného konce. I po 32 letech manželství jsou stále spolu, a hlavně jsou šťastní. Vychovali spolu dva syny - Chestera (30) a Trumana (24). A ostatní páry by si z jejich šťastného vztahu mohly vzít příklad.

Will Smith a Jada Pinkett

Manželé se poprvé potkali při natáčení seriálu Fresh Prince v roce 1990. Jadě se podařilo okouzlit jednoho z nejobsazovanějších herců a po pár letech spolu začali chodit. Když potom Jada zjistila, že je těhotná s jejich prvním dítětem, rozhodli se pro svatbu. Dnes už jsou manželé 23 let, prošli si dobrým i špatným obdobím, ale stále jim to klape. Mají spolu dvě děti – syna Jadena (22) a dceru Willlow (20).

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness

Tento pár dokázal překonat ledacos, třeba i třináctiletý věkový rozdíl. Poprvé se potkali již při natáčení australského seriálu Corelli, což byla Jacksonova první větší role. Když Hugh Deborru poprvé spatřil, prý mu připadala velmi krásná, zábavná a plná energie, a to jí vydrželo až do teď. Svatba přišla v roce 1996 a i dnes po 24 letech spolu mají krásný vztah. Protože vlastní děti mít nemohli, adoptovali spolu syna Oscara (20) a dceru Avu (15), které prý vždy brali jako vlastní.

Tak který z těchto párů je váš nejoblíbenější? Nebo zbožňujete všechny tři?