Ulice: Jolanina oslava přinesla Vandě nepříjemné zjištění a Bára je větší drsňačka, než se zdálo

Ulice: Jolanina oslava přinesla Vandě nepříjemné zjištění a Bára je větší drsňačka, než se zdálo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4419. díl Ulice nedopadne pro Vandu a Báru vůbec dobře. Obě utrpí další šrámy na duši. Vanda úplnou shodou náhod zjistí, že prstýnek, který na prstu tak hrdě nosí, možná původně nebyl určený pro ni. A Bára se dozví, že o nevěře Franty vědělo více lidí, než předpokládala. 

Vanda s Jolanou se schází v salónu u Gábiny, aby se podívaly na návrhy šatů, které pro ně připravila. Vanda dá opět najevo, že odteď bere život do vlastních rukou. Nechce jen tak ledajaké šaty, chce být originální a vypadat jako princezna. V tom ji Gábina podporuje, a dokonce navrhuje i závoj, proti kterému je Jolana.

A zatímco Vanda září nadšením, Jolanu v radostných emocích krotí obavy z toho, že se Vanda přípravou svatby finančně prohne. Odmítá na sobě šetřit, a to nikdy nevěstilo nic dobrého. Jenže tento den pro Vandu nedopadne tak šťastně, jako začal. Na oslavě máminých narozenin jí Blanka nechtěně a neplánovaně přivede na jednu věc. Vanda zjistí, že prsten, který se jí na prstu leskne, Luděk původně kupoval pro Blanku. A to zabolí.

Ostatně bolest prožívá také Bára. Trpí jako zvíře a probouzí se v ní agresivita. Když potká Skyler před domem a ta na ni vyjede, že jí zkazila záběr, neudrží se a prudce do Skyler strčí a pak jí ještě ukáže prostředníček. No čekali byste tohle zrovna od Báry? Potom se staví k Brunovi na koktejl, aby z něj vytáhla nějaké informace o Frantovi. Chodí do Coolny? Kde ještě je může potkat? Jenže pak svým vyptáváním Bruna přinutí k nepříjemnému přiznání. O Frantově nevěře věděl dříve než Bára. Zrádce! Není divu, že se Bára cítí ještě hůř než předtím. 

Kupodivu světlejší chvilky jsou v tomhle díle určeny Marečkovým. Dominika se totiž rozhodla vzít situaci do svých rukou a Máru utvrzuje v tom, že Karla se rozvádět nechce. Podpoří ho v párové terapii a má ze sebe dobrý pocit. Aby taky ne! 

Zdroj článku:
  • Autorský text