KVÍZ: Na lovu –12 otázek, na které Kvízová dáma neznala odpověď. Možná budete úspěšnější

KVÍZ: Na lovu –12 otázek, na které Kvízová dáma neznala odpověď. Možná budete úspěšnější
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvízová dáma Dagmar Jandová, sympatická lovkyně z pořadů Na lovu a Superlov, je oblíbená mezi diváky i svými kolegy. Aby ne, vždyť se stále mile usmívá a oslňuje obdivuhodnými znalostmi. Dosud odehrála 85 her, z toho 64 vítězných. Co do úspěšnosti se tak řadí na druhé místo, a to hned za Doktora Vševěda.

Meteoroložka Dagmar Jandová je sluníčkem vědomostních soutěží Na lovuSuperlov. Elegantní a srdečnou dámu zdobí nejen noblesní oděv, ale i výrazné brože, které jí začali posílat diváci. Aby jim udělala radost a prokázala vděk, nosí je na natáčení a při různých dalších příležitostech, třeba do divadla. Pozitivní reakce od lidí, kterým se oba pořady líbí, ji samozřejmě velmi těší.

Jak vyplývá z její přezdívky, miluje kvízy. Už dlouho se věnuje vymýšlení otázek pro vznikající hry. Má tedy bohatý přehled a není divu, že se mezi lovci řadí k nejúspěšnějším. Nejlépe se orientuje v české kultuře – literatura, divadlo, hudba, to je její. Chová kladný vztah k přírodě, což se rovněž odráží na jejích neuvěřitelných vědomostech. Přesto i ona má své slabé stránky, k nimž patří hlavně sport a moderní popkultura, a ne vždy si včas uvědomí správnou odpověď na otázku. Zajímá vás, jak byste obstáli vy, kdybyste se ocitli na jejím místě? Není nic jednoduššího, stačí zkusit náš kvíz a odpovědět na zapeklité otázky, u kterých Kvízová dáma pohořela.

Podařilo se vám zodpovědět všechny otázky správně a překonat Kvízovou dámu, nebo pro vás tahle malinká štvanice dopadla špatně? Tak či onak není třeba si zoufat. Oprášili jste pozapomenuté vědomosti a možná se naučili něco nového – to je vždycky bod k dobru.

Zdroje článku: