Temná stránka Hollywoodu aneb tyto celebrity si odseděly trest za mřížemi

Temná stránka Hollywoodu aneb tyto celebrity si odseděly trest za mřížemi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je známé, že celebrity nejdou vždycky zrovna úplně nejlepším příkladem. Drogové eskapády, alkoholické problémy a další skandály patří k Hollywoodu jako dobré filmy a červené koberce. Někteří herci se ale svými problémky dostali až za mříže.

Tim Allen

Než se stal slavným kutilem, odseděl si v tu dobu 25letý Tim Allen dva roky a čtyři měsíce ve vězení za obchodování s drogami. To ale nebyl jeho jediný prohřešek. Krátce předtím byl na pár hodin uvězněn i na mezinárodním letišti Kalamazoo-Battle-Creek za držení kokainu. Allen se vyhnul doživotnímu trestu přiznáním k vině a poskytl soudu jména dalších dealerů.

Paul McCartney

V roce 1980 si legendární britský zpěvák ze skupiny „Beatles“ odseděl devět dní za mřížemi v Tokiu poté, co byl zatčen s 200 gramy marihuany. Nejspíše by se mu nic nestalo, kdyby takové množství měl někde schované. Ale tím, že se pokoušel projít kontrolou na tokijském mezinárodním letišti Narity s dobře viditelným sáčkem trávy, si vlastně vyloženě říkal o zatknutí.

Lindsey Lohanová

Tato herečka je jednou z nejpozoruhodnějších osobností, která již měla několik problémů se zákonem. Strávila několik různých období ve vězení kvůli řízení pod vlivem, nehodám a dalším porušení zákona. Lohan si své tresty odpykala hned několikrát, jednu hodinu v roce 2007, 2 týdny v roce 2010 a jeden měsíc v roce 2011. Další měsíc strávila v domácím vězení v roce 2011.

Mark Wahlberg

Wahlberg je jednou z několika celebrit, které strávily nějakou dobu ve vězení, než se staly slavnými. Když mu bylo 16 let, zaútočil holí na dva vietnamské muže a jednoho z nich oslepil. Při útoku na tyto dva muže se Wahlberg rasisticky vyjadřoval. Za svůj útok byl Wahlberg odsouzen ke dvěma rokům za mřížemi, byl však propuštěn poté, co si odpykal 45 dní trestu.

Robert Downey Jr.

V letech 1996-2001 byl herec, jenž byl nominovaný na Oscara, zatčen na základě četných drogových obvinění. V roce 1999 byl Downey Jr. odsouzen ke třem letům za mřížemi poté, co ve zkušební době vynechal drogový test. Nakonec seděl jen jeden rok a v roce 2003 (po několika dalších menších prohřešcích) definitivně vystřízlivěl.