Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skrývání některých postav v seriálech pomáhá divákům utvářet si vlastní představu o tajemné osobě a vytváří v něm určitý druh napětí, zda se jeho představa slučuje se skutečností. I paní Wolowitzová se stala tajemnou postavou, která fanoušky seriálu nechala napnuté do poslední chvíle.

Tak trapná až je vtipná

Paní Wolowitzová je milující matkou Howarda Wolowitze. Je popisována jako obézní židovka s knírkem a v seriálu nebyla nikdy zcela viděna. Se svým synem se neustále dohaduje a perlí hláškami, které jsou tak trapné až jsou vtipné. 

Paní Wolowitzová byla v úspěšném sitcomu slyšena po 8 sezon, dohromady v 39 dílech. Její uječený hlas do češtiny věrně nadabovala Zuzana Skalická.  

Zemřela ve spánku

Představitelka paní Wolowitzové Carol Ann Susi zpočátku vůbec netušila, že v seriálu nebude nikdy spatřena. Narodila se v Brooklynu a vystudovala herectví v New Yorku. Během své čtyřicetileté kariéry si zahrála v řadě televizních filmů, byla také divadelní herečkou a namluvila několik počítačových her. 

Čtěte také: Záhadná postava, která se celý seriál schovávala za plotem. Jak ve skutečnosti vypadá soused Wilson z Kutila Tima?

Ve svých 62 letech dostala rakovinu a brzy nato zemřela. Tvůrci seriálu se rozhodli Howardovu matku nechat zemřít. Howard se z telefonátu dozvídá, že matka zemřela na Floridě, ze spánku na dovolené už se nikdy neprobudila.

Památka na paní Wolowitzovou

Když se Howardovi a Bernadette narodí dcera Halley, která je na obrazovce pouze slyšet, výkřiky holčičky zní podobně jako hlas její babičky paní Wolowitzové. Tvůrci si tak nejen ušetřili problémy s dítětem na place, ale také poctili památku paní Wolowitzové. Přípomínkou je i její fotografie na Sheldonově a Leonardově lednici.

Čtěte také: Ošklivý naháč ze seriálu Přátelé odtajněn. Tvůrci chtěli udržet tajemství

Žena s nezaměnitelným hlasem možná nikdy nebyla vidět, ale stala se nezapomenutelnou ikonou celého seriálu a svým hlasem naplnila obraz i srdce diváků.

Jste zvědaví, jak vlastně představitelka paní Wolowitzové vypadá? Mrkněte do galerie!