Může Bruno z Ulice vyhlížet svou novou lásku?

Může Bruno z Ulice vyhlížet svou novou lásku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po tom, co ho opustila Jana, stáhli scénáristé Bruna znovu do ústraní, respektive za bar Coolny. Tam čeká na svou další příležitost, kterou by mohla být jeho nová láska. Jenže ať se díváme, jak se díváme, žádnou slečnu v jeho okolí zatím nevidíme.

Vrátí se k Brunovi Jana?

Zatím si Bruno v Ulici fouká zlomené srdce hned po dvou děvčatech najednou. Rázem přišel o Dorku, se kterou chodil, a také o Janu, s níž počítal, že zůstane. Zdá se, že loví v poněkud divokých vodách, protože ani jednu z nich u sebe neudržel. A tak se divákům nabízí otázka, s kým začne Bruno v budoucnu tvořit pár?

Protože se v Ulici zatím nikdo nenabízí, je možné, že se k němu vrátí Jana. Ta sice utekla do zahraničí studovat herectví. Vzhledem k její výbušné povaze však není vyloučeno, že by s tím sekla a k Brunovi se vrátila.

Sára Affašová alias Jana, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Podlehne Bruno Vandě?

Spíše pro zasmání zde jen uvedeme možnost, že Bruno by si klidně mohl začít s Vandou. Té je už sice čtyřicet, čemu to ale vadí? Háček je v tom, že se dějové linky Bruna a Vandy míjejí.

Vanda nejspíš ještě v Coolně ani nebyla a Bruno zas nechodí do kavárny. Jedině by mohla Vanda Bruna začít učit angličtinu. Otázkou pak zůstává, zda by Brunovi nevadilo Vandino dětinské chování. Když si totiž člověk začne se starší ženou, je to nejspíš proto, že ho na ní lákají životní zkušenosti a nadhled. Tyto vlastnosti však Vandě zoufale chybí.

Vtrhne do Ulice nová postava, která zamíchá dějem?

Když ne Jana ani Vanda, kdo tedy? Nabízí se Bára, která se teď do Ulice po odmlce vrátila. Jenže ta je teď s Frantou a navíc Bára nepatří k těm ženám, které by se s muži seznamovaly na počkání...

Pak už moc možností nezbývá. Buď teď Bruno bude nějakou dobu ještě sám a bude se dál rýpat ve vztahu své poblázněné sestry Karly a pro něj nesympatického spisovatele Jakuba nebo do Ulice přijde nová postava.

To je však ve hvězdách, respektive v dalších dílech Ulice!

Zdroj článku:
  • autorský text