Dnes v Ulici: Miloš má přátelské varování pro Vítka, Mastný zase pro Hermana

Dnes v Ulici: Miloš má přátelské varování pro Vítka, Mastný zase pro Hermana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Iva se má sejít s Duškem v kavárně, kde pracuje Kristýna, a nějak moc se na to vyfikne. Vítek se snaží za tím nic nehledat, ale trochu mu to zkomplikuje Miloš, když přijde na návštěvu a uvidí krásnou kytici od Duška. Šimon, Valerie a Jirka si společně zaběhají, což se Radkovi nezdá dvakrát rozumné.

Pozor na Duška, radí Miloš Vítkovi

Iva se ráno nalíčí a hezky oblékne, což Vítkovi samozřejmě neunikne. Nijak zvlášť ho netěší, že se jeho žena chystá do kavárny v centru, kde se má sejít s Duškem. Vítkovu nelibost ještě podpoří Miloš, jenž se zastaví u Klímových a všimne si kytice, kterou Iva dostala právě od Duška. Miloš, vyhlášený odborník na vztahy, poradí kamarádovi, aby si dal na toho chlapa pozor. Nosit květiny cizí manželce, to není jen tak. Za tím budou nějaké postranní úmysly.

Vítek by nad podobnými spekulacemi nejraději mávl rukou, ale zarazí ho, když se Iva vrátí ze schůzky a začne o Duškovi mluvit jako o Robertovi. V kavárně si totiž potykají poté, co proberou poměrně citlivé záležitosti. Dušek prozradí Ivě, že se mu Žofka svěřila, jak moc ji matka doma dusí a jak příšerně o něm před dcerou mluví. Neustále ho očerňuje a lživě pomlouvá a on teď dumá, jak by se měl co nejúčinněji bránit.

Ivy se ptá na radu, protože si váží jejího názoru. Podle ní by se měl pokusit s manželkou domluvit – už kvůli Žofce. Nejdůležitější je chránit svoje dítě.

Nasadí Miloš Vítkovi do hlavy brouka?
Nasadí Miloš Vítkovi do hlavy brouka? | Zdroj: TV Nova

Šimon si půjde zaběhat s Jirkou a Valerií

Šimon si už nějakou dobu zlepšuje kondici běháním s Jirkou. Zmíní se o tom Valerii a ona se k nim zatouží přidat. Proč ne? Šimon ji představí Jirkovi a společně vyrazí ven. Člověk by čekal, že vytrénovaný policista bude mít nejlepší formu, ale dívka jeho i Šimona hravě strčí do kapsy. Mohli by takhle chodit běhat pravidelně, pokud s tím její rodiče budou souhlasit.

Při návratu potkají před domem Radka, jenž se s Valerií také setká poprvé. Když slečna odejde domů, všichni tři chlapi zamíří do Gábinina bytu a užijí si pánskou jízdu u počítače, protože Gábina odjela na módní přehlídku. Radek řekne Jirkovi, že s tím běháním s Valerií dělá chybu. Její rodiče budou určitě prskat. Copak už zapomněl, co je to za lidi?

Jakmile Radkovi skončí vycházky, Jirka se Šimonem si připraví svačinu a chtějí si zahrát ve dvou. Šíma si pochvaluje, jaké to dnes bylo fajn odpoledne, když vtom u dveří zazvoní Hynek, aby si ho odvedl k sobě domů. Mladík prosí, jestli by nemohl zůstat tady s Jirkou, ale táta je neoblomný. Dobře ví, že syna čeká důležitá písemka a že tady by se místo učení věnoval akorát počítačovým hrám.

Zdroj článku:
  • Autorský text