Dnes v Ulici: Pokus o usmíření Evy a Miloše dopadne katastrofálně

Dnes v Ulici: Pokus o usmíření Evy a Miloše dopadne katastrofálně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta dojedná mírovou schůzku mezi Milošem a Evou v zoufalé snaze získat svůj byt zpátky pro sebe a Skyler. Schůzka sice slibně začíná upřímnou omluvou, ale zvrtne se v ošklivou hádku. Do usmíření teď mají manželé Knoblochovi ještě dál než předtím.

Eva je vyčůraná a Miloš si může trhnout nohou

František se snaží vyhovět Skyler a sám sobě dopomoct ke klidu na psaní diplomové práce, proto se pokusí promluvit do duše Evě i Milošovi. Eva následně pošle Milošovi SMS s prosbou o schůzku a on by uvítal, kdyby rovnou připojila i omluvu. Souhlasí však, že se s manželkou sejde – pod podmínkou, že se tak stane v bytě Františka a Skyler. Nechce za Evou někam chodit. Připadalo by mu, že za ní dolízá.

Eva se tedy překoná a dorazí k Frantovi, zatímco ten vysedává v Coolně, aby oběma dopřál prostor. Při té příležitosti se stane svědkem zábavné výměny hlasových zpráv Bruna a Báry. Jak se zdá, posílají si krátké vzkazy poměrně často, a Frantovi to není moc příjemné…

Mezitím se Eva omluví Milošovi za to, jak s ním jednala. Vzápětí se ale pokusí své reakce vysvětlit a znovu se uchýlí k výčitkám. Miloš opakuje, že chtěl manželce dopřát vysněnou dovolenou. Ona stále nechápe, že byl kvůli Karibiku ochotný riskovat vše ostatní. Zeptá se ho, jak se teď daří stavební firmě. Ráda by věděla, jak na tom Eviva je, aby zjistila, jak moc musí spěchat při hledání nové práce. Miloš bohužel její slova pochopí tak, že jí více záleží na přísunu peněz než na něm samotném. Určitě ho chce zpátky doma jen proto, aby nadále nemusela nic dělat. Řekne jí, že je pěkně vyčůraná, a ona mu zase oznámí, že si může trhnout nohou.

Franta nehodlá křenit Brunovi a Báře

Usmíření se tedy k Frantově smůle nekoná. Když se mladík vrátí z Coolny domů, najde tam naštvanou Skyler. Ta se balí na cestu do Amsterodamu a stěžuje si na Milošovo nemožné chování. Zdá se, že nechtěný spolubydlící u nich ještě nějaký čas pobude. Miloš si zajde zlepšit náladu do hospody, ale popíjet pivo o samotě ho příliš nebaví.

Schází mu nejlepší kamarád Bedřich a vypadá to, že se ho pokouší nahradit Františkem. Toho přiměje, aby si s ním doma otevřel další pivo, i když Franta by se raději věnoval diplomové práci. Když mu Miloš navrhne, aby společně vyrazili do Coolny, Franta rázně odmítne z osobních důvodů. Po chvíli přizná, že se mu tam nechce kvůli Báře. Ta se tam má totiž sejít s Brunem. Začali si nějak moc dobře rozumět, a tak jim nechce dělat křena.

Franta už si všiml, jak se k sobě Bára s Brunem mají.
Franta už si všiml, jak se k sobě Bára s Brunem mají. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text