Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Bára Munzarová a Martin Trnavský

Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Bára Munzarová a Martin Trnavský
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ordinace v růžové zahradě... To je bezpočet dílů, a tudíž i hodin, které musí herci na natáčení strávit. Proto se není čemu divit, když se někteří z nich do sebe zamilují. Jako třeba Bára Munzarová a Martin Trnavský, kteří v Ordinaci tvořili pár.

Bára Munzarová a Martin Trnavský jako lékařka Barnová a inženýr Jan Haken

Také herečka Bára Munzarová mohla být součástí Ordinace v růžové zahradě, kde oblékla bílý plášť coby doktorka Barnová. V Ordinaci hrála rozvedenou matku náctiletého syna. Velkou láskou se pro ni stal inženýr Jan Haken v podání Martina Trnavského, který se úspěšné doktorce připletl do cesty. Byla to láska a Haken měl dokonce blízko k jejímu synovi, což pro ženu samoživitelku znamená vždy velké štěstí. Nutno podotknout, že se herci předtím moc neznali a jiskřit to mezi nimi začalo právě při natáčení Ordinace.

Bára Munzarová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zatímco jejich příběh v Ordinaci skončil tragicky, v realitě se dál rozvíjel

Ani jeden z herců už v Ordinaci nepůsobí. Oba na ni neměli čas. Kvůli pracovnímu vytížení v jiných projektech požádal Trnavský o ukončení své role v Ordinaci. Co s ním, když mu to s doktorkou tolik klapalo? Rozchod nepřicházel v úvahu, a proto jej scénáristé nechali spadnout během práce na výškové budově. Při pádu zemřel, byla to tragédie a doktorku Barnovou to velmi zasáhlo. Ani ta v Ordinaci nepůsobila déle než do roku 2010. Měla jiné priority a ačkoliv ji diváci milovali, museli ji scénáristé poslat z osobních důvodů na Slovensko. Do seriálu už se herečka nevrátila.

Zatímco láska mezi doktorkou Barnovou a stavitelem Hakenem tragicky skončila, ve skutečnosti to mezi nimi jiskřilo dál. Společně si zamilovaný pár zahráli také v divadelním představení ve spolku Frída, kde ztvárnili romantický příběh Frankie a Johny.

Munzarová a Trnavský se po deseti letech vztahu vzali a dál spolu tvoří krásný pár.

Zdroje článku: