Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů

Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tato americká zpěvačka a modelka se dostala do podvědomí českých diváků za hlavní roli v trilogii Padesát odstínů. Na svém kontě však nemá pouze roli submisivní ženy, která se zamiluje do dominantního a velmi bohatého muže.

Slavná dcera slavných rodičů

Dakota je dcera Melanie Griffith a Dona Johnsona. Kromě toho také její babička je známá herečka Tippi Hedren. Mohlo by se zdát, že bude tak trochu rozmazlená, nicméně díky jejím rodičům má také šest sourozenců, i když nevlastních. Dakota, kromě toho, že je známou a úspěšnou herečkou, je také vyhledávanou modelkou.

Čtěte také: I v Hollywoodu může z křehkého nevinného děvčátka vyrůst mladá zdravě sebevědomá žena: Dakota Fanning

U nás vynikla až díky sexuálnímu snímku Padesát odstínů

Když se dnes zeptáte na jméno této herečky, každý vám řekne, odkud ji zná a nebude to nic jiného než filmový trhák Padesát odstínů, který má tři díly.

  • Padesát odstínů šedi (2015),
  • Padesát odstínů temnoty (2017),
  • Padesát odstínu svobody (2018).

Kromě toho, že film zde ukazuje možné sexuální praktiky, tak děj je také zajímavý tím, že je nutné ve svém životě překonávat hranice, a to především své vlastní. Díky Dakotě a Jamiemu Dornanovi vznikl třídílný příběh o lásce, nenávisti, sexu, ale také porozumění. I přes tento trhák se Dakota musela přenést a natáčet dál.

Čtěte také: 50 odstínů šedi: Jak probíhalo natáčení erotických scén a jaká ocenění si herci vysloužili

Kalifornský sen z roku 2020

Abychom nezmínili pouze známou trilogii, herečka se také objevuje v letošní novince Kalifornský sen. Tento film nemá nic společného s rolí, kterou ztvárnila spolu s Jamiem. Jedná se o příběh, kde chce být Dakota úspěšnou umělkyní, nicméně jde pouze o to, že své nadřízené dělá poskoka a služku. Poté však potká na ulici muže, kterému se rozhodne pomoci. Problémem však je, že do něj zamiluje.

Čtěte také: Hvězda Padesáti odstínů šedi otevřeně promluvila o svém boji s depresí

Dakotu jsme ale mohli vidět už v roce 2014 ve filmu Need for speed. Pro milovníky aut jistě známá záležitost. Pokud si na ni nevzpomenete, zahrála se po boku Aarona Paula, hlavního představitele.