Tento oblíbený seriál startuje svou 4. řadu. Koukli jsme se na trailer, a to, co nás čeká, bude fantastické

Tento oblíbený seriál startuje svou 4. řadu. Koukli jsme se na trailer, a to, co nás čeká, bude fantastické
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflixový seriál „Stranger Things“ konečně spustí 4. řadu. Jinak než obvykle bude tato řada rozdělena na dva díly, první část se objeví již teď v květnu, druhá část v červenci 2022. A podle traileru se máme na co těšit.

4. řada je rozdělena na 2 části

Matt a Ross Dufferovi, producenti seriálu, říkají, že rozdělení na dvě části je způsobeno masivní dobou běhu čtvrté řady. Sice má devět epizod, což je obvyklý počet pro tento formát, minutová délka je ale dvakrát delší než kterákoli z předchozích sezón.

Dichotomie seriálů je docela běžná, aby se získala lepší čísla sledování. Existují určité náznaky, že Netflix nyní ustupuje od – původně revolučního – přístupu (vysílat všechny epizody jedné řady najednou), protože konkurence od Disney+ a Amazon slaví velký úspěch s modelem týdenního vysílání.

Dosud se ví jen málo o ději (to by mělo potěšit fanoušky citlivé na spoilery). Jediné, co zatím víme: Šest měsíců po Starcourtu, kdy Hawkinsem otřásla hrůza a destrukce, se naše skupina přátel musí vypořádat s následky. Objevuje se také nová, příšerná a samozřejmě nadpřirozená hrozba.

Co slibuje trailer

Samotný začátek traileru již poukazuje na novou hrozbu. Hluboký a strašidelný hlas nám slibuje konec všeho. Na konci se i dozvíme, kdo si je svou výhrou takto jistý, a objevující se kreatura je typickým výplodem nočních můr. Podle traileru je jasné, že se čtvrtá řada bude točit kolem války proti mystickým monstrům a nebezpečným nestvůrám, a to nejen na zemi, ale i ve vzduchu.

Nejspíše prokleté městečko Hawkins si prostě nemůže oddychnout. Trailer samozřejmě neprozrazuje příliš mnoho detailů, jenže nelze říct, že by nás některé detaily nezaujaly. Třeba zcela nečekané sólo na elektrickou kytaru či zakrvácené zombie dítě. Každopádně nás čeká pekelná jízda a fanoušci „Stranger Things“ nebudou litovat.

Zdroje článku: