Eddie –⁠ od pěstitele trávy po velkého milovníka žen z Ulice

Eddie –⁠ od pěstitele trávy po velkého milovníka žen z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou z postav, která v Ulici prošla nevídanou proměnou osobnosti i vzhledu, je Eddie Rambousek v podání herce Jiřího Panznera. Aktuálně se sice Eddie už v Ulici nevyskytuje, avšak diváci si jej doteď mohou pamatovat rozcuchaného a s baloňákem. Eddie měl jednu dobu velmi blízko k Markétě v podání herečky Bereniky Kohoutové a také k Adrianě, s níž jednu dobu žil. Životem mu však prošla i Zorka nebo Magda. 

Budoucnost pro Eddieho jednu dobu vůbec nevypadala slibně

Nikdo z diváků Ulice si Eddieho nedokázal představit v obleku a jinak na tom nebyl ani Eddie, kterému se při pohledu na lidi v saku dělalo až nevolno. Každý, kdo chodil do Coolny, Eddieho znal jako toho, kdo pěstuje trávu nebo ji přinejmenším dokáže sehnat. Ačkoliv se Eddie celý den jen poflakoval a o pořádnou práci nezavadil, nic mu nebránilo v tom, aby trousil svá životní moudra. Cestu si k Eddiemu našla Markéta, o kterou se jednu dobu starala kadeřnice Simona.

Zatímco Eddiemu se moc líbila, ona v něm viděla spíše dobrého kamaráda. Ani Adriana Pešková nepředpokládala, že s někým, jako je Eddie, začne chodit. Konkrétně s Adrianou se Eddie setkal, když měli oba své divočejší období. 

Eddie a Adriana nerespektovali žádná pravidla, přesto chtěli oba dokázat velké věci. Eddie byl Adrianě oporou, když jí tragicky zemřela máma Klára Pešková. Potom spolu začali tvořit pár a Eddie se vedle Adriany vypracoval na realitního makléře. Hodně jí byl vděčný, protože to byla právě Adriana, která mu poskytla střechu nad hlavou ve chvíli, kdy neměl kde bydlet.

O Markétu (Bereniku Kohoutovou) měl Eddie taky zájem, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Zatímco Adriana znovu spadla do problémů, Eddie už byl někde jinde

Šťastný život až nadosmrti však těm dvěma nebyl přán a šli od sebe. Adriana totiž znovu spadla do drog a Eddie už neměl sílu ji z problémů tahat. Potom potkal učitelku Magdu, do které se bláznivě zamiloval. Magda byla nejen krásná, ale i veselá a starostlivá. Měli se moc rádi, ale překážkou jim byla její nemocná máma, o kterou se Magda starala. Magda svou mámu milovala a obětovala se jí. To se však nelíbilo Eddiemu, který sice pár odvolaných schůzek překousl, ale druhé housle už potom hrát nechtěl. Po konci vztahu s Magdou Eddie z Ulice zmizel, není však vyloučeno, že se někdy vrátí zpět. 

Zdroj článku:
  • Autorský text