Patrick Duffy alias Frank Lambert ze seriálu „Krok za krokem“ nepřestal natáčet a stále jej můžete vidět v televizi

Patrick Duffy alias Frank Lambert ze seriálu „Krok za krokem“ nepřestal natáčet a stále jej můžete vidět v televizi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patrick Duffy se nám všem zaryl do paměti už jako Bobby Ewing z legendárního seriálu „Dallas“, ale i díky seriálu „Krok za krokem“ zůstal oblíbený u diváků na celém světě. Ale co dělá Duffy dnes? Odpověď vás nepřekvapí, stále natáčí seriály a je velmi úspěšným hercem.

Režisér, producent a herec

Hned po ukončení sitkomu „Krok za krokem“, ve kterém se již postaral o režii různých epizod, se mu zalíbila práce v pozadí. Současně s herectvím se tedy čím dál tím častěji zabýval produkcí nejrůznějších projektů. V letech 1996 a 1998 produkoval dva reunion filmy s celým obsazením původního Dallasu. Filmy „Dallas: J.R. se vrací“ a „Dallas: Válka Ewingů“ sice nebyly zrovna nejoblíbenější části bohatého světa texaských rodinných intrik, Duffy si ale dvojroli (producenta i hlavního hrdiny) hodně oblíbil.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

I přes zbytek své kariéry se nikdy správně nedokázal odtrhnout od charakteru Bobbyho Irvinga, zahrál si ho později ještě ve „Griffinových“ (2004), „Dallas Reunion“ (2004), novém seriálu „Dallas“ (2012-2014) a v experimentálním dokumentu „Hotel Dallas“ (2016).

Duffy se doslova dostaví do každé produkce, do které je pozván.

Zatím pracuje bez přestávky

I když patří Patrick Duffy k těm hercům, kterým stačí výstup jen v jedné epizodě oblíbeného seriálu, tak to neznamená, že by byl v televizi málokdy vidět. Duffy se doslova dostaví do každé produkce, do které je pozván. Ať už v „Americké manželce“ (2018), „Cool Kids“ (2019) či „Námořní vyšetřovací službě“ (2020) – všude měl jen epizodní výstupy.

Duffy byl ženatý s balerínou Carlyn Rosserovou, se kterou má dvě děti. Rosserová zemřela v roce 2017 a dle magazínu Independent konvertoval k buddhismu. Web foxnews.cz nedávno uvedl, že herec je opět zamilovaný. Jeho vyvolenou je tentokrát herečka Linda Purl.

 

Zdroj: