ZOO: Dokáže se Viky s Markem vůbec někdy usmířit?

ZOO: Dokáže se Viky s Markem vůbec někdy usmířit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek a Viky jsou přáteli již mnoho let. Nikoho by nikdy nenapadlo, že by tomu mohlo být jinak. Bohužel se ale i nad jejich přátelstvím vznesl černý mrak. Podaří se jim překonat problémy, které mezi sebou mají? Budou z nich opět nejlepší přátelé? 

Marek a Viky jsou přátelé již mnoho let. Jeden pro druhého znamenají opravdu velmi mnoho a vždy se na sebe mohli spolehnout. Marek je pro Viky nejlepší kámoš a může mu říct opravdu vše. Viky je na Marka občas docela drsná, ale velmi jí na něm záleží a udělala by pro jeho štěstí cokoliv. S každým problémem se můžou sobě navzájem svěřit. Nikdy by ji nenapadlo, že by to mohlo být jinak. O to víc ji zasáhlo, když se kvůli Markové přítelkyni Míně nejen pohádali, ale Marek s Viky také naprosto přerušil kontakt. Dokonce začal hledat novou Lady X do baru. Tuto situaci Viky nese mnohem hůře než samotný rozchod s Petrem Křížem.  

Je ale opravdu všechno ztracené? Opravdové přátelství přece nemůže rozhodit jedna nevěrná ženská. Marek si to ze začátku nepřiznává, ale Viky mu opravdu moc chybí. Stále na ni myslí a čím víc se snaží být naštvaný, tím více se prohlubuje rána v jeho srdci, kterou způsobila ztráta opravdové kamarádky. Oči mu otevře také jeho bratr, který se postaví na stranu Viky.  

Mezitím se Viky nedokáže na nic soustředit. Je uplakaná, smutná, nesoustředěná a má obrovský strach, že už se to s jejím kamarádem Mařenkou nedá nikdy dohromady.  

Panice ale propadá zbytečně. Protože kde je láska, i když přátelská, tak tam je vůle. Marek to nevydrží příliš dlouho a přijde se za Viky udobřit. Viky slíbí, že se přestane plést mezi něj a Mínu a svůj kamarádský návrat stvrdí krásným objetím. V tu chvíli je až téměř slyšitelné, jak oběma spadl obrovský kámen ze srdce.  

Tohle přátelství nedokáže zničit opravdu nikdo. A tak se dál můžeme těšit na vtipné konverzace Viky Janečkové a Marka, na jejich společné nápady a dobrodružství. Myslím, že příště si dá Viky pozor na pusu a dvakrát si rozmyslí, co řekne nebo udělá, protože už nikdy nebude chtít jejich přátelství ohrozit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text