Diskuze
ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor
ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor
Možná jste zmeškali
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Legendární AZ-kvíz: 10 otázek & 10 odpovědí. Zvládnete alespoň 5?
Fanoušci televizního AZ-kvízu si s námi určitě rádi prověří rozsah svých vědomostí a třeba i získají nějaké nové. Stačí vyplnit náš kvíz a správně...
Filmovou kariéru ukončila v 36 letech a jen několika lidem dovolila nahlédnout do svého soukromí
Říkali jí „božská“, ale také „žena bez srdce“. Dnes téměř zapomenutá hvězda, která byla symbolem božské milenky. Když začala stárnout, raději...
Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se někdo utopí v sebelítosti a plány budou smeteny ze stolu
Plánování je hezké, ale málokdy nám vyjde to, co si do detailu připravíme. Vanda by o tom mohla vyprávět. Chtěla rodit v úterý, ale miminko se...
Kateřina z Farmy se konečně dočkala. Poprvé v životě dostala funkci a legálně ze sebe může dělat blbce
Kateřina se rozhodla, že Mary splní její přání a nic na tom nemění ani skutečnost, že se chová jako úplný idiot. Není divu, že má v reálném životě...
KVÍZ: Na lovu – 10 otázek, které zvládne jen 12 % Čechů
Tím, že prakticky všechno ví, vzbuzuje v soutěžících z Na lovu respekt, obdiv i strach. My bychom teď ale rádi věděli, jak vlastně tento takřka...
Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem
Herec, který byl původně tanečníkem, vystudoval DAMU a stal se dokonce nejmladším členem činohry Národního divadla. Jana Třísku si musí z českých...
ULICE: Co kdyby seriál nabral úplně jiný směr? Tohle by nikdo nečekal
Zanedlouho začne v pořadí už 21. sezóna Ulice, která divákům nabídne další hlavně vztahové zápletky. Co kdyby se některé dějové linky rozešly s...
Dnes v Ulici: Napětí před svatbou roste a dojde k jednomu nečekanému kroku, který vše zásadně změní
Svatba je v plném proudu. Ája si dokonce bere volno, aby se všechno stihlo zařídit. Takové možnosti Martina nemá, a tak Áju podporuje alespoň na...
Tato herečka zazářila jako seriálová kráska. Dnes je jí přes 60 a stále okouzluje nejen v Ulici
Herečka s nejhezčíma a největšíma modrýma očima v Česku získala obdiv diváků díky mnoha nezapomenutelným rolím, včetně chůvy Lamad z pohádky...
Diskutujte
- Jak dnes žije Thomas Calabro alias Dr. Michael Mancini z Melrose Place: Tento šedesátník se stále udržuje fit
- Dnes v Ulici: Soudce nabídne Jirkovi spolupráci při hledání jeho biologického otce a Miloš bude chtít přemluvit Vítka
- Paris a Helena: Legenda, která dává naději, že existuje tak velká láska, že muž obětuje vše
- Kvíz: Jména pohádkových princů - obvykle je tvoří jen křestní jméno, vybavit si název pohádky podle nich není jednoduché
- Ulice nám vrací další postavu: Otíkova Hedvika vtrhne do Coolny, aby mu dala co proto
- Kvíz: Doplň křestní jména českých herců a hereček. Kdo dá všechny, zaslouží filmový metál
- Ulice: Další malé vítězství pro Soňu – Landová se vzdává funkce ředitelky
- Návštěvníci: V historii francouzského filmu to bylo teprve počtvrté, co film překročil hranici deseti milionů diváků
- Po 27 letech Titanic doplave na Netflix a došlo i na vzpomínku, jaké bylo líbat se s mladým Leonardem
- Co jste nevěděli o filmu Slavnosti sněženek?
Nejnovější diskutované
- Prima chystá nejodvážnější seriál posledních let. Tohle nebude pro slabé povahy
- Nejoblíbenější herečka z Ulice nás opustila. Nikdo už ji nepřekoná
- Legenda je zpátky: V sobotu ve 20:20 ovládne televize film, který odstartuje šílený závod s časem o osud lidstva
- Herečka z Ulice popsala chování diváků. Tohle už hraničí s narušením soukromí
- Filmový retrokvíz: Od českých klasik po Hollywood. U otázky č. 5 většina Čechů pohoří
- Hop – a je tu lidoop: Monika Hálová mohla být velkou hvězdou. Osud jí ale připravil krutý konec
- Velký televizní podvod? Seriál Polabí láká na malebnou krajinu, kamery ale klamou tělem
- Překvapilo mě, kolik to obnáší temna. Herečka popsala drsnou realitu
- Ponožkový vrah se vrací. Oneplay uvede mrazivou sérii podle skutečných událostí
- Ulice: Bude to hodně ostré, těší se herec na nové díly. Prozradil i plány na léto