Diskuze

ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor

ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor
Jak se v průběhu seriálu měnil soudce Petr Kříž? Co se stalo, že se z nudného patrona stal obrovský sympaťák?  A proč změnila názor i Viky? 
Zpět na celý článek

Jak se v průběhu seriálu měnil soudce Petr Kříž? Co se stalo, že se z nudného patrona stal obrovský sympaťák?  A proč změnila názor i Viky? 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Legendární AZ-kvíz: 10 otázek & 10 odpovědí. Zvládnete alespoň 5?
12.05.2025

Legendární AZ-kvíz: 10 otázek & 10 odpovědí. Zvládnete alespoň 5?

Fanoušci televizního AZ-kvízu si s námi určitě rádi prověří rozsah svých vědomostí a třeba i získají nějaké nové. Stačí vyplnit náš kvíz a správně...

Filmovou kariéru ukončila v 36 letech a jen několika lidem dovolila nahlédnout do svého soukromí
26.07.2025

Filmovou kariéru ukončila v 36 letech a jen několika lidem dovolila nahlédnout do svého soukromí

Říkali jí „božská“, ale také „žena bez srdce“. Dnes téměř zapomenutá hvězda, která byla symbolem božské milenky. Když začala stárnout, raději...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se někdo utopí v sebelítosti a plány budou smeteny ze stolu
25.06.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se někdo utopí v sebelítosti a plány budou smeteny ze stolu

Plánování je hezké, ale málokdy nám vyjde to, co si do detailu připravíme. Vanda by o tom mohla vyprávět. Chtěla rodit v úterý, ale miminko se...

Kateřina z Farmy se konečně dočkala. Poprvé v životě dostala funkci a legálně ze sebe může dělat blbce
06.08.2025

Kateřina z Farmy se konečně dočkala. Poprvé v životě dostala funkci a legálně ze sebe může dělat blbce

Kateřina se rozhodla, že Mary splní její přání a nic na tom nemění ani skutečnost, že se chová jako úplný idiot. Není divu, že má v reálném životě...

KVÍZ: Na lovu – 10 otázek, které zvládne jen 12 % Čechů
24.08.2025

KVÍZ: Na lovu – 10 otázek, které zvládne jen 12 % Čechů

Tím, že prakticky všechno ví, vzbuzuje v soutěžících z Na lovu respekt, obdiv i strach. My bychom teď ale rádi věděli, jak vlastně tento takřka...

Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem
01.06.2025

Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem

Herec, který byl původně tanečníkem, vystudoval DAMU a stal se dokonce nejmladším členem činohry Národního divadla. Jana Třísku si musí z českých...

ULICE: Co kdyby seriál nabral úplně jiný směr? Tohle by nikdo nečekal
12.07.2025

ULICE: Co kdyby seriál nabral úplně jiný směr? Tohle by nikdo nečekal

Zanedlouho začne v pořadí už 21. sezóna Ulice, která divákům nabídne další hlavně vztahové zápletky. Co kdyby se některé dějové linky rozešly s...

Dnes v Ulici: Napětí před svatbou roste a dojde k jednomu nečekanému kroku, který vše zásadně změní
25.06.2025

Dnes v Ulici: Napětí před svatbou roste a dojde k jednomu nečekanému kroku, který vše zásadně změní

Svatba je v plném proudu. Ája si dokonce bere volno, aby se všechno stihlo zařídit. Takové možnosti Martina nemá, a tak Áju podporuje alespoň na...

Tato herečka zazářila jako seriálová kráska. Dnes je jí přes 60 a stále okouzluje nejen v Ulici
10.05.2025

Tato herečka zazářila jako seriálová kráska. Dnes je jí přes 60 a stále okouzluje nejen v Ulici

Herečka s nejhezčíma a největšíma modrýma očima v Česku získala obdiv diváků díky mnoha nezapomenutelným rolím, včetně chůvy Lamad z pohádky...

Diskutujte

Nejnovější diskutované