Vzkřísí tvůrci Matrixu Nea živou vodou, nebo přijdou na jiný způsob, jak oblíbeného hrdinu vrátit znovu do děje?

Vzkřísí tvůrci Matrixu Nea živou vodou, nebo přijdou na jiný způsob, jak oblíbeného hrdinu vrátit znovu do děje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Smrt hlavních hrdinů nikdy nebyla překážkou k tomu, aby se za čas nemohl objevit další díl filmové série. Stalo se tak například ve Vetřelcích anebo v Terminátorovi. A diváci to ocenili.

Teorie o způsobu vzkříšení Nea

Od okamžiku, kdy se objevila dobrá zpráva ze světa Matrixu, tak fanoušci této série spekulují o tom, jakým způsobem se k životu vrátí oblíbená postava hlavního hrdiny Nea. O tom, že Keanu Reeves se vrací ke své postavě, už není pochyb. A stejně tak je jisté, že úspěch pokračování závisí na tom, jak věrohodný návrat Nea po dvaceti letech bude.

Sám Keanu mlčí jako hrob a jediné, co k chystanému snímku dodal je, že to bude krásný milostný příběh, navazující dějem na tři předchozí části filmové série.

Jednou z reálných možností je i to, že Thomas Anderson (postava Nea v reálném světě) může zůstat nadále mrtvý, ale oživena bude pouze jeho virtuální existence. Bude tedy existovat podobně jako „vědma“ pouze ve světě Matrixu.

To by mohlo být to pravé

V podstatě by tedy Matrix 4 neřešil oživení člověka Thomase Andersona, ale spíš by hledal způsob, jak znovu použít digitální stopu, která zůstala uložená v Matrixu (podobně jako když smažete soubor a on zůstane uložený na pevném disku počítače, máte šanci na jeho vrácení k použití).

Tvůrcům by odpadlo krkolomné vysvětlování, co dělal Thomas Anderson v posledních dvaceti letech a jak to udělal, že nezemřel.

O všech novinkách, které o našem oblíbeném Matrixu zjistíme, se s vámi rádi podělíme.