Nová posila Ordinace v růžové zahradě Tereza Těžká si v reálném životě užívá s více partnery současně a má pro všechny dost lásky

Nová posila Ordinace v růžové zahradě Tereza Těžká si v reálném životě užívá s více partnery současně a má pro všechny dost lásky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K obsazení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se přidala teprve nedávno a zatím tak nijak zvlášť děj neovlivnila, ale Tereza Těžká není zdaleka tak obyčejná, jak její postava na první pohled může působit.

Její postava nezkušené medičky Dominiky Vaňkové je klasickou „šprtkou“, která si navíc vybrala hodně nehezké brýle, které z ní dělají na první pohled ošklivku. Ve skutečnosti jde o velice pohlednou ženu a možná se v seriálu dočkáme její proměny a překvapivého příběhu.

Tereza je rodačkou z Opavy a nedávno oslavila 26. narozeniny. Vypadá neuvěřitelně mladě a svého vzhledu dokázala využít v jednom dokumentárním filmu, za který získala nominaci na Zlatého lva.

Tereza vystudovala konzervatoř v Ostravě a zkusila to na DAMU, odkud odešla před dokončením studia. Na divadelních prknech účinkuje v Městských divadlech pražských a zahrála si třeba v seriálu Doktor Martin nebo ve filmu Teorie tygra.

V roce 2018 ji Vít Klusák obsadil do hlavní role dokumentu V síti, který měl velkou publicitu. Hodně věrohodně si zahrála dvanáctiletou dospívající dívku Michaelu Soukupovou.

Herečka v minulosti pro Reflex popsala, jak se při natáčení cítila ponížená, když před ní první muž během videohovoru onanoval. Nakonec si na podivné chování internetových predátorů zvykla a spolu s ostatními herečkami začala brát natáčení s nadhledem.

Tereza zároveň uvedla, že trochu ztratila iluze o světě a byla šokovaná, kolik mužů ji prostřednictvím dětského profilu na sociální síti oslovilo. Většina mužů neměla žádné zábrany se před dítětem ukazovat a ukájet. Mohla si opakovaně vyzkoušet, jak to muži na děti zkouší a jak je umí zmanipulovat.

Roli přijala hlavně proto, aby mohla nějakým způsobem přispět k řešení problému.

V soukromém životě žije Tereza trochu zvláštním životním stylem a je ve vztazích, které se nazývají polyamorie (mnoholáska). Tereza má sice manžela, ale není to její jediná láska a má i další a její partneři to mají podobně. Taková jedna velká rodinka.

 

Zdroj: