Donatelli? Tohle je nový mysteriózní pár v prvním letošním vánočním filmu na Netflixu „Vánoční hrad“

Donatelli? Tohle je nový mysteriózní pár v prvním letošním vánočním filmu na Netflixu „Vánoční hrad“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Netflixu jsou vánoční filmové týdny a nejnovějším hitem je „Vánoční hrad“. Jedna věc je ale pro publikum celkem matoucí. Kdo je tento pár, který se ubytuje v hostinci jako manželský pár Donatelli? Za tím stojí filmový vesmír Netflixu.

Vedlejší postavy důležitější, než se čekalo

Nová vánoční romance Netflix „Vánoční hrad“ je obyčejná prosincová romantika s velkým množstvím sněhu a kýčovitými texty. Ale asi po hodině filmu se objeví nečekaný a divný pár, který si na hradě zarezervuje vánoční romantický balíček se snídaní do postele a neomezený přístup na Netflix.

Je to podivný pár, který si zarezervoval pokoj pod jménem Donatelli. Navíc dvojice poté opět zmizí a už není vůbec vidět. To celé vlastně zní úplně irelevantně, dalo by se myslet, že se prostě jedná o nějakou nedůležitou dvojici. Není tomu tak. Jedná se zde o první pokus tzv. „NCU“, tedy „Netflix Christmas Universe“ (narážka na MCU od Marvel).

Postavy z jiného filmu

Dvojici hrají Mark Fleischmann a Suanne Braunová, kteří jsou známými obličeji pro fanoušky tří filmů „Princezna z cukrárny“ s Vanessou Hudgensovou. Hrají tam šoféra a hospodyni královny Margaret (Hudgensová). Jméno Donatelli jasně ukazuje, že herecká dvojice nebyla jen náhodně obsazena, ale že tu dokonce hrají stejné role jako z královské trilogie, protože tam se postava Susanne Braunové jmenuje paní Donatelliová.

Fanoušci filmů „Princezna z cukrárny“ už dlouho tušili, že paní Donatelliová a šofér Frank (Fleischmann) jsou tajně milostným párem. Vzájemná romantická exkurze krátce před Vánoci nyní tuto fanouškovskou teorii potvrzuje a samozřejmě rozšiřuje Netflix Christmas Universe.

Protože se „Vánoční hrad“ odehrává ve stejném vesmíru jako všechny tři filmy „Princezny z cukrárny“, ale také ve stejném vesmíru jako „Vánoční princ“, jenž se pro změnu objevil u Hudgensové. Netflix tedy tiše vybudoval svůj vlastní vesmír s nyní sedmi filmy.

Kdo ví, jak Netflix tento vesmír v dalších letech vybuduje.

 

Zdroj: