Příští týden v Ulici: Konflikt mezi Soňou a Prokopem, Vilmino tajemství a neústupný soudce

Příští týden v Ulici: Konflikt mezi Soňou a Prokopem, Vilmino tajemství a neústupný soudce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop bude příští týden koukat, jak dokáže žárlivost zamávat se Soňou. K hádce dojde nejen mezi nimi, ale i mezi Gábinou, Jirkou a panem soudcem. Také Eva s Aničkou to od Františka schytají. Vilma by se naproti tomu dohadům ráda vyhnula, proto před Lumírem pro jistotu všechno tají.

Soňa ztropí Prokopovi žárlivou scénu

Žárlivost může být někdy roztomilá, ale nesmí se to s ní přehánět. O tom, že dovede být zatraceně nepříjemná, se na vlastní kůži přesvědčí Prokop. Tomu totiž Soňa udělá scénu kvůli Magdě, aby si ho k sobě ještě víc připoutala. Dosáhne ovšem pravého opaku.

Bude to snad pro našeho zmámeného profesora konečně dostatečný důkaz, že paní zástupkyně je mistryní přetvářky a že ho s ní žádné štěstí nečeká? Jak jejich vztah ovlivní Prokopova společná minulost s Magdou a proč se Ota rozhodne kamarádku varovat před Soninou zákeřností? Ne že by to bylo třeba – Magda už určitě ví, že se má mít před tou falešnicí na pozoru. Nebo snad ne?

Vilma tají před Lumírem přátelství s panem Vildou

Vilma Nyklová se bála návratu na sociální sítě vzhledem k tomu, jak se posledně spálila. Kontakt s přáteli jí ale scházel natolik, že svůj strach nakonec překonala a pustila se do rozhovoru s milým pánem jménem Vilda Burda. Jejich přátelství postupně vzkvétá, ale skutečnost, že si spolu píšou, se paní Nyklová pokouší před synem Lumírem skrýt. Dobře ví, že by prskal, kdyby zjistil, že zase ustavičně vysedává u tabletu a riskuje další průšvih. Příští týden Vilmu navíc ve zprávách od Vildy něco silně znepokojí.

Mezitím se Lumír rozhodne přichystat překvapení synkovi Lexíkovi i partnerce Kateřině, a to rovnou nového člena rodiny. Je to ale skutečně dobrý nápad? Neodradí ho ani Vendulino varování, že jeho záměr zavání malérem.

Vilma znovu propadne tabletu – a panu Vildovi
Vilma znovu propadne tabletu – a panu Vildovi | Zdroj: TV Nova

František se sblíží s Luckou a pěkně si podá Evu

Eva Knoblochová se jako obvykle bude snažit ještě více rozjet prodej doplňků stravy. Podnikla už všemožné kroky pro to, aby ho rozhýbala, ale v cestě k úspěchu jí momentálně brání Lucie z krámku, která se místo úspěšné prodejkyně stala najednou nejslabším článkem.

Eva si ji vezme do parády, ovšem takovým způsobem, na který slečna dlouho nezapomene. S nepříliš příjemným zážitkem se také svěří Františkovi, byť s jistou nadsázkou. Mezi těmi dvěma konečně přeskočí jiskra. Vypadá to, že by se skutečně mohli sblížit nejen pro potěšení dohazovače Miloše. František si kvůli Lucii dokonce podá urputnou Evu, ale překvapivě to od něj schytá také Anička. Proč?

Vznikne mezi Frantou a Luckou něco víc?
Vznikne mezi Frantou a Luckou něco víc? | Zdroj: TV Nova

Bouře mezi Gábinou, Jirkou a jeho otcem

Z prvních setkání s panem Hermanem starším si Gábina odnesla jen dobré dojmy, těmi teď ale silně otřese nemilá zkušenost. Soudce je jistě člověk, který budí respekt na každém kroku, a právě proto může být těžké s ním vyjít, když nepřipouští žádné diskuze a uznává jen vlastní pravdu. Ačkoli se Gábina i její přítel Jirka obvykle dovedou ovládnout, tentokrát jim kvůli Jirkovu otci povolí nervy. Nejenže si všichni tři budou mít co vysvětlovat, ale zazní mezi nimi docela ostrá slova, z nichž se budou těžko vzpamatovávat. Čím soudce Herman namíchne Gábinu?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova