Příští týden v Ulici přinese romantický První máj pro Gábinu a zkažené rande žárlivé Vilmě

Příští týden v Ulici přinese romantický První máj pro Gábinu a zkažené rande žárlivé Vilmě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zamilovaná Vilma žárlí tak, že to pocítí i chudák Vilda. Irena kvůli pochybení usoudí, že je čas rezignovat na funkci ředitelky. Svátek zamilovaných si Gábina a Jirka užijí snad i navzdory panu soudci. Soňa ale bude koukat, jak se Prokop dokáže ozvat, když se mu něco nelíbí. Kéž by totéž uměla Iva.

Vilma udělá Burdovi žárlivou scénu

Vilda Burda je možná starší pán, ale pořád štramák. Okouzlit ženy se mu daří levou zadní, ale i když jeho šarm funguje magicky také na Vilmu Nyklovou, začnou se v tomto relativně čerstvém vztahu tvořit první mráčky. Vilda poslední dobou pěje ódy na svou spolehlivou sousedku, která mu občas hlídá pejska a má klíče od jeho domu. Je mladší než on, ke všemu vdova, a Vilma tyhle typy moc dobře zná! Určitě jí jde jenom o Vildův majetek. Samozřejmě jsou to od ní přehnané dedukce, ale je-li člověk zamilovaný a nejistý, může začít žárlit naprosto příšerně a bez pořádného důvodu, ať už je mu sedmnáct nebo sedmdesát.

Příští týden Vilmina žárlivost skutečně překročí únosnou mez. Ztropí Vildovi hysterickou scénu a pokazí si celé rande. Proč kvůli tomu schytá lekci i Lumír, navíc nejen od mámy, ale také od Kateřiny?

Má Vilma důvod k žárlivosti?
Má Vilma důvod k žárlivosti? | Zdroj: TV Nova

Landová bude chtít praštit s ředitelováním

Soňa příští týden zřejmě konečně dosáhne svého – Irena Landová si totiž uvědomí, že jí ředitelování přerůstá přes hlavu, a svěří se kolegyni se záměrem na funkci rezignovat. Má pocit, že se jí všechno hroutí pod rukama, ale jaká je pravda o jejím selhání a co všechno se jí ve skutečnosti odehrává za zády? Jak intrikující zástupkyně zareaguje?

Představa, že by jí mohla spadnout do klína moc nad celou školou, se Soně zalíbí natolik, že kromě práce přestane vnímat vše ostatní. Do své hry na velkou šéfku ale zapojí Prokopa, kterého nebere už jenom jako vrbu, nýbrž i jako podřízeného, jenž by měl ideálně přiběhnout na písknutí, kdykoli si zamane. Tentokrát však paní zástupkyně tvrdě narazí, protože Prokop se sebou rozhodně zametat nenechá. Dost důrazně to dá Soně najevo…

Na První máj si Jirka pro Gábinu přichystá překvapení

Jirka Herman může na první pohled působit jako suchar, zapálený jen pro svou policejní práci, ale jak jde o Gábinu, mění se v galantního a nápaditého romantika. První máj holt dělá s lidmi divy, a tak se Jirka pustí dokonce i do pečení, aby své milované připravil krásné překvapení. To však nebude z jeho strany jediný dárek. Hodlá Gábině splnit prakticky jakékoli přání, a tak spolu nakonec podniknou něco, co by do Jirky nikdo neřekl. Proč jim ale jejich láskyplný večer bude chtít pokazit Herman starší?

Další rána pro Ivu a tím i pro otrávené diváky

Zdá se, že nepochopitelné události u Klímových budou diváky sužovat ještě dlouho. Ačkoli se kauza kolem autonehody jeví všem směšná, scenáristé v tomto duchu pokračují a dělají zřejmě přesně to, co jsme nechtěli. Iva se na státním zastupitelství dozví špatné zprávy, které rodině připraví pořádný šok. Zejména Michal bude zuřit nad nehorázným vývojem celé situace. Jak to ale bude vnímat právnička Elen a samotná ufňukaná Iva?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova