Další velká láska v Ulici, co skončila málem sebevraždou

Další velká láska v Ulici, co skončila málem sebevraždou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v Ulici objevil Vincent Navrátil, aby ztvárnil roli nového studenta, který potřebuje pomoct s češtinou, nikdo netušil, že se zakouká právě do Terezy Jordánové. Když se ale ta rozhodla, že udělá vše proto, aby Tobiáš školním rokem proplul s co nejlepšími výsledky, začaly problémy vystrkovat růžky. 

Tereza Jordánová se s Tobiášem scházela častěji než s jinými studenty 

Tereza Jordánová to s Tobiášem myslela dobře. Oproti ostatním žákům byl docela odlišný. Byl dospělejší a vymýšlení běžných průšvihů ho vůbec nelákalo. I přes odlišnost do své třídy zapadl docela dobře. Jenže Tereze ho bylo líto, protože si moc dobře uvědomovala, že přestup na jinou školu není nic s medem. Ukázalo se, že má Tobiáš zvláštní nadání pro psaní příběhů, jen ta jeho čeština trošku pokulhávala. S tím se mu Tereza rozhodla pomoct. Tobiáše si zvala do kabinetu stále častěji a zadávala mu práci navíc, aby mohl svou češtinu vypilovat. Jenže jak se ti dva vídali, tak často, přeskočila mezi nimi jiskra. Respektive Tobiáš se zamiloval do své učitelky. A to byl průšvih.

Větší péči ze strany Terezy Jordánové si Tobiáš vyložil trochu jinak, než měl. Získal pocit, že by o něj Tereza mohla stát a začal ji pomalinku své úmysly naznačovat. Tereza si náznaků samozřejmě všimla a ihned zařadila zpátečku. Ačkoliv jí byl Tobiáš sympatický, ani ve snu ji nenapadlo, že by si její přízeň mohl takhle vyložit.

Tereza s Davidem hasili velký požár... Respektive velkou lásku Tobiáše k Tereze 

Šokovaná Tereza se stáhla z veškerých hodin navíc, které s Tobiášem podnikala. Snažila se nastolit odstup, ale nešlo to, protože Tobiáš ji neustále vyhledával. Tereza dokonce dostala strach, že se Tobiášova zamilovanost provalí a ona půjde na kobereček do ředitelny. Naštěstí se to celé podařilo nějak ututlat.

Chybělo však málo a z bláhové zamilovanosti se málem stala sebevražda. Tobiáš totiž Tereze poslal SMSku s tím, že je na střeše a že nejspíš skočí, protože mu život už dál nedával smysl. Byl samozřejmě opilý a díky včasnému zásahu Terezy a jejího kolegy Davida se naštěstí nic nestalo. 

Zdroj článku:
  • Autorský text