Zavzpomínejme na všechny lásky Terezy Jordánové v Ulici

Zavzpomínejme na všechny lásky Terezy Jordánové v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza Jordánová je velmi oblíbená postavu ze seriálu Ulice. Do srdce se vepsala nejen divákům, ale také několika mužským postavám z tohoto seriálu. Pojďme na ně zavzpomínat. 

Postava Terezy Jordánové byla v seriálu Ulice již od úplných začátků. Poprvé jsme se s Terezou mohli seznámit v pilotním díle. V té době byla Tereza opravdu velmi mladičká, a proto je naprosto přirozené, že jsme v rámci seriálu poznali hned několik lásek Terezy Jordánové. Pojďme si je připomenout.  

Kryštof Mareček 

Jednou z prvních lásek byl Mára. Tento vztah ale neměl dlouhého trvání a pro diváky ještě nebyl tak romantický a zajímavý.  

Štěpán Stránský 

Dalším partnerem, který stojí za zmínku, je zajisté Štěpán Stránský. I v tomto případě se ale jednalo ještě o dětskou nebo mladistvou lásku.  

Vojtěch Kalich 

Prvním vážným vztahem byl vztah s Vojtěchem Kalichem. Tento pár jsme v seriálu vídali poměrně dlouhou dobu. Vojta byl mladý student, který byl velmi aktivní a Terezu měl opravdu rád. Jejich vztah se ale pokazil ve chvíli, kdy Tereza potkala dalšího muže.  

Petr Peterka  

S Petrem udržovala vztah spíše na fyzické úrovni. Ona sice zamilovaná byla, ale Peterka byl mužem pro velké množství žen.  

Herec Jan Plouhar hrál v Ulici Petra Peterku, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Roman Šámal  

Roman byl otec Tereziny studentky. Už právě proto byl jejich vztah velmi náročný a odsuzovaný. Tereza s Romanem se ale milovali a cestu si k sobě našli. Nějakou dobu spolu dokonce žili. Roman ale pořád určitým způsobem běhal mezi Terezou a rodinou – a právě tohle se stalo záhubou jejich vztahu.  

David Kučera  

Poslední mužem Terky byl její spolubydlící, kamarád a kolega David Kučera. S Davidem po sobě pokukovali již několik let, ale nikdy si k sobě vzájemně cestu pořádně nenašli. A to byla velká škoda, protože David byl bezpochyby partnerem, který se k Tereze hodil nejvíce ze všech postav. Nakonec vše dobře dopadlo a došlo i k romantickému zasnoubení pomocí školního rozhlasu. Kromě zasnoubení dále došlo také ke krásné svatbě.

Nyní v seriálu nepotkáváme ani Davida Kučeru ani Terezu (dnes již) Kučerovou, jelikož se spolu odstěhovali do Rakouska, kde David dostal lákavou pracovní nabídku.

Zdroj článku:
  • Autorský text