Ulice: Tenhle pár je nejvíc v pohodě, proto nejoblíbenější. Nebo je prostě jen jediný normální

Ulice: Tenhle pár je nejvíc v pohodě, proto nejoblíbenější. Nebo je prostě jen jediný normální
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen a Blanka, Kryštof a Karla, Lumír a jeho Kačenáček… Ne, aktuálně nejoblíbenějším párem v Ulici není ani jeden z nich. Z komentářů na sociálních sítích zatím jasně vyplývá, že diváci nejvíce fandí majoru Hermanovi a jeho snoubence Gábině. Se svatbou to ale ještě může dopadnout všelijak.

Jirka a Gábina u diváků jasně vedou

Jednou za čas zkoumáme, které páry v Ulici aktuálně vedou na žebříčku popularity u poměrně kritických diváků. S klidným svědomím můžeme prohlásit, že s drtivou převahou vítězí dvojice Jirka Herman a Gábina Pumrová. Zásluhu na tom má zřejmě i fakt, že povahu těchto dvou postav zatím scenáristé nijak nemění k horšímu. Ačkoli sem tam škobrtnou a hádají se jako každý druhý pár, je na nich vidět, že se mají rádi, a v minulosti už toho společně překonali poměrně hodně. Jejich láska je pevná a musíme doufat, že snad nezničitelná.

Gábina a Jirka, jako jediní se chovají normálně.

Trápení jim přidělávají hlavně rodiče.
Trápení jim přidělávají hlavně rodiče. | Zdroj: TV Nova

„Gábina a Jirka, ale poslední dobou se přestáváme, celá rodina, koukat. Je to o ničem, hlavně ufňukaná Iva a její povedená rodinka… Evžen poslední dobou taky nuda, radši si pustím seriál na Netflixu.“

„Gábina a Jirka jsou v pohodě, ale když přijde Pumrová, tak být Gábinou, vyhodím ji. Do všeho jim jen kecá.“

Jestli něco přece jen ohrozí štěstí Gábiny a Jirky, budou to právě jejich umanutí rodiče. Milena kvůli nelegálnímu nakládání s penězi neziskové organizace vzbudila v přísném soudci Hermanovi podezření a ztratila jeho přízeň. Jirkův otec se ale dívá skrz prsty i na Radka, o němž se dozvěděl, že seděl ve vězení. Jeho povýšenost Radka rozčílí natolik, že na Hermana vyhrabe starou špínu, aby dokázal, že ani ten spořádaný snob není zcela bez chyby. Právě tento krok ale bude možná poslední kapkou pro Jirku. Dovede ho totiž k zásadnímu rozhodnutí ohledně plánované svatby. Že by z ní nakonec sešlo?

Skoro každý něčím prudí

Jak už bylo naznačeno, popularita některých jiných párů v Ulici naopak postupně klesá. Bývá to přitom vinou jen jednoho z dané dvojice. Např. Blanka nikomu moc nevadí, ale Evžen „prudí s Áčkama“. Nebo si vezměte Lumíra a Kateřinu, platili za jedny z největších oblíbenců, dokud se Lumír v poslední době nezačal proměňovat v žárlivého zuřivce. Některým divákům už kvůli nemožnému chování vůči mámě a Vildovi pije krev tak moc, že nad ním jeden za druhým lámou hole. 

Sympatičtí jsou mnohdy také Martina s Jirkou Hložánkem. „S nimi se pokaždé zasměju, jsou moc hezký, pozitivní pár,“ píše divačka. Ale nebývá to tak vždycky. Tihle dva jsou proslulí ustavičným hádáním a smiřováním. S jejich vztahem je to jako na horské dráze. Martina se pro Jirku jeví někdy až příliš svobodomyslnou a divokou. On má pak sklony žárlit a tlačit ji do věcí, které jí nejsou příjemné. Ne každý jim tedy drží palce.

Kateřina stojí při Lumírovi, i když se chová hrozně.
Kateřina stojí při Lumírovi, i když se chová hrozně. | Zdroj: TV Nova

Za jeden z nejméně oblíbených hlavních párů v seriálu by se asi dali považovat Karla a Kryštof, soudě na základě toho, že jejich jména nejsou v komentářích téměř vůbec zmiňována. Jak ale jistě tušíte, už zítra může být zase všechno jinak.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • anketa