Milena Steinmasslová z Ulice ovládla Českého lva. Důvod k oslavě bude mít i 21. 3., v den svých narozenin

Milena Steinmasslová z Ulice ovládla Českého lva. Důvod k oslavě bude mít i 21. 3., v den svých narozenin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejnovějším filmem na kontě herečky Mileny Steinmasslové je drama Němá tajemství. Za roli v něm si z předávání cen Český lev odnesla zaslouženou výhru. V těchto dnech to ale není jediná příležitost k radosti. Už 21. března oslaví herečka devětašedesát let.

Nejlepší herečka ve vedlejší roli

Oblíbená herečka Milena Steinmasslová oslaví 21. března 2024 krásné 69. narozeniny. K těm minulým jí herečtí kolegové ze seriálu Ulice a členové štábu popřáli přímo na place, podobně jako Jitce Schneiderové nebo v nedávné době také Václavu Svobodovi a Veronice Čermák Mackové. Je to zkrátka už taková pěkná tradice, překvapit herce rovnou na natáčení obrovskou kyticí, dortem a milým přáním.

S gratulací se obvykle připojují také diváci Ulice, kteří vkládají komentáře pod příspěvky na sociálních sítích. Jen před několika dny přitom Mileně Steinmasslové blahopřáli při úplně jiné příležitosti. Herečka totiž uspěla na 31. ročníku Českých lvů. Během předávání ocenění si odnesla sošku za výkon ve vedlejší roli ve filmu Němá tajemství. Příznivě přijaté kriminální a psychologické drama natočené podle scénáře Alice Nellis a Tomáše Mašína vypráví o traumatech a lžích v mezilidských vztazích.

Výborný film a Milena Steinmasslová byla skvělá. Tohle jsem jí přál a z nominovaných to byla prakticky jistota.

Kéž by v Ulici zahodila tu paruku

Zaznělo mnoho pochvalných slov týkajících se hereččina výkonu, vedle toho stihli diváci okomentovat i její atraktivní vzhled na slavnostním večeru. Současně si tak mohli trošku rýpnout do jejího zbytečně usedlého vzezření v Ulici. Jako starostlivá, ale i zvědavá a vlezlá Věrka Marečková nosí paruku, která jí dle názorů mnohých velkou parádu nedělá.

„Film jsem neviděla, ale gratuluji. Nemohla by se paní Steinmasslová ozvat, že paruku v Ulici nechce?“ píše nejedna z divaček.

Velká gratulace a moc jí to slušelo. Nerozumím tomu, proč v Ulici nosí tak nechutnou paruku, bez ní vypadá moc dobře.

Není to ovšem zase tak překvapivé, když vezmeme v úvahu, jak se prezentují další postavy seriálu. Krásné a štíhlé dámy se oblékají do nevkusných oděvů, jako by měly namířeno na maškarní, a nikdo vlastně nechápe, proč tomu tak musí být.

Jak to s Věrkou začalo

Manželka Luboše a matka Kryštofa se v Ulici objevila poprvé na jaře roku 2015. Od té doby divákům leze na nervy svým zlozvykem plést se ostatním do života. Ačkoli její úmysly bývají dobré, většinou způsobí více škody než užitku. Po odchodu do penze se přestěhovala do Prahy, kde začala studovat univerzitu třetího věku a našla si práci.

Stejně jako snad každá postava v seriálu si prošla řadou dramatických zážitků. Rozpadlo se jí manželství, postihly ji zdravotní komplikace, do života se jí vrátila stará láska, bývalý muž přišel o vše a stal se bezdomovcem. To vše ale Věra a Luboš překonali a roku 2022 se zase vzali.

 

Zdroje článku: