Příští týden v Ulici: Soudcův nevhodný dárek, Vandina prozrazená lež a Sonina další úspěšná taktika

Příští týden v Ulici: Soudcův nevhodný dárek, Vandina prozrazená lež a Sonina další úspěšná taktika
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herman starší zvolí při výběru svatebního daru pragmatický přístup. Bohužel se mu to vrátí i s úroky, stejně jako Vandě její lži o tom, kde a s kým tráví čas. Potkan Nyklových se vydá na výlet do bistra, kde kvůli němu Kaštan způsobí poprask. Soně se podaří vnést svár mezi Magdu a Irenu.

Jirkův otec zvolí netaktní svatební dar

Jiří Herman starší už nejedenkrát dokázal, že ač se snaží tvářit jako kultivovaný intelektuál, ohleduplnost nepatří mezi jeho silné stránky. Nejdřív tlačil syna a jeho nevěstu Gábinu do potomka, aniž by si uvědomoval, že jeho vlezlé chování a nátlak jsou naprosto nevhodné a že by takové citlivé věci měl nechat na nich. Později začal fušovat do záležitostí podezřelé neziskové organizace, takže akorát vnesl ještě větší dusno mezi sebe a nadutého Radka Mastného.

Tentokrát se pan soudce – samozřejmě s nejlepším úmyslem – rozhodne věnovat budoucím novomanželům praktický svatební dar. Znovu přitom překročí hranici, za niž by se žádný taktní člověk neodvážil. Jirka kvůli tomu uvidí rudě. Co všechno způsobí dárek, který jemu a Gábině zasáhne do intimní oblasti života?

Jirku otcův dar pořádně naštve.
Jirku otcův dar pořádně naštve. | Zdroj: TV Nova

Falešné alibi se Vandě vymstí

Vanda už zase hloupě riskuje spokojený život s Luďkem, který po všech svých malérech tak těžko získávala zpět. Zřejmě už se začala ve šťastném manželství nudit, zřejmě ji omrzel Luďkův dohled nad jejími financemi. Tak nebo tak znovu podlehla gamblerství. Návštěvy u nemocné Hany jí mají posloužit jako cenné alibi, ve skutečnosti však tráví čas v kasinu.

Nebezpečné tajemství se ale rychle provalí, když Luděk náhodou potká Hanu právě v době, kdy by správně měla být s Vandou. Jak pan Volák zareaguje a co všechno vlastně na jeho vykutálenou manželku praskne?

Vandě otrnulo, riskuje vztah s Luďkem.
Vandě otrnulo, riskuje vztah s Luďkem. | Zdroj: TV Nova

Útěk potkana odstartuje sérii trapasů

Když domácí mazlíček uprchne z přidělené klece a vydá se na dobrodružný průzkum okolí, majitelé mají vždycky o zábavu postaráno. Lexík se svého potkana snaží polapit už několik dní, ale Zoře se očividně na svobodě líbí. Nejdřív se rozkouká po bytě Nyklových a následně zamíří dolů do bistra, kde ji bohužel jako naschvál zahlédne zrovinka hypochondr Kaštan.

Hned bude oheň na střeše a zřejmě i zaděláno na pořádný malér pro nervózní majitelku Vendulu. Hon na potkana se pro ni změní v noční můru. K čemu se Lumír uchýlí, aby zvířátko chytil, a kdo si s potkanem nakonec poradí nejlépe?

Soňa vrazí klín mezi Magdu a Irenu

Soňa patrně přišla na to, jak zlikvidovat dvě mouchy jednou ranou. Nejlepším způsobem, jak zatočit s Irenou i Magdou, je vrazit mezi tyhle dvě nerozlučné kamarádky klín. Magdu vychytralá zástupkyně pomaloučku přetahuje na svou stranu v údajné snaze pomoct paní ředitelce s její agendou. Po několika problémech se totiž zdá, že Irena na to opravdu sama nestačí.

Magdina neustálá ochota pomáhat ale začne na Landovou působit jako rudý hadr na býka. Soňa jí totiž ustavičně a rafinovaně podsouvá, že to jinak nezvládne. Co bude pro vyčerpanou a nervózní ředitelku poslední kapkou?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova