Fakta ze seriálu Simpsonovi, která jste dosud nevěděli

Fakta ze seriálu Simpsonovi, která jste dosud nevěděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál o této žluté rodince běží na televizních obrazovkách už od roku 1989. Přesto animovaný seriál stále skrývá tajemství, která jste možná netušili. Pojďte se s námi podívat na to nezajímavější.

Nejoblíbenější seriál

Někteří lidé milují romantické seriály, jiné zase akčňáky nebo krimi příběhy. Všichni se ale shodnou na jednom – Simpsonovi stojí naprosto mimo všechny škatulky a jsou zábavou, za kterou se jednou za čas vydáme všichni. Tento animák se dlouhodobě drží na první příčce oblíbenosti v rámci celého západního světa.

Ranec za každou epizodu

Myslíte si, že vytvořit animák je hračka? Bohužel tomu tak není a aby byla stále udržena kvalita, musí se najímat celá řada lidí. Jedna jediná epizoda seriálu tak nakonec vyjde na 600 tisíc dolarů. Slušný ranec, že?

Vývoj Nelsona

Kdo si pamatuje začátky seriálu, určitě si vzpomene, jak byl pro Barta otravnou postavou. Dokonce byl v té době jeho úhlavní nepřítel. V průběhu let se ale hrany začaly obrušovat a nyní je dokonce Bartův kamarád.

Vlastní iniciály na Homerovi

Možná jste si toho už někdy všimli i vy – vlasy a ucho Homera jsou graficky znázorněny tak, že při pohledu z profilu lze jasně uvidět písmena MG. Takto se do seriálu nesmazatelně vepsal jeho tvůrce Matt Groening.

Bůh a Ježíš je prostě jiný. Amen.

Ještě jedna lahůdka, které jste si možná dosud ani nevšimli. Víte o tom, že všechny postavičky ze Simpsonových mají na rukách pouze čtyři prsty? Dost zvláštní. Existují ale dvě výjimky. Když se v některé z epizod objeví Ježíš nebo Bůh, mají prstů pokaždé pět. Amen.

Zatím nebylo nikde uvedeno, kolik má ve skutečnosti Montgomery Burns let. Můžeme si tedy jen domýšlet, kolik tomuto nepříjemnému staříkovi vlastně je. Jednou bylo dokonce v seriálu v rámci jeho věku zmíněno, že se jedná o „čtyřmístné číslo.“