Nesmrtelný Semir Gerkhan ze seriálu Kobra 11 aneb co jste nevěděli o hvězdě německé dálniční policie

Nesmrtelný Semir Gerkhan ze seriálu Kobra 11 aneb co jste nevěděli o hvězdě německé dálniční policie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U nás je to Ulice a Ordinace v růžové zahradě, v Německu potom Kobra 11. Oblíbený seriál, jehož název zná úplně každý. V kriminálním televizním seriálu působí více než 25 let, brzy oslaví své 54. narozeniny. Co dělá herec Erdoğan Atalay dnes?

Osobní život

Herectví má v krvi, jeho otec je turecký herec, matka pochází z Německa, kde také strávil svůj život. V roce 2004 se v Berlíně oženil s herečkou Astrid Ann Mariií Pollmann, spolu mají dceru Amiru Pauletu Melisandu. Po pětiletém manželství a jedenáctiletém vztahu se v roce 2009 rozvedli.

Poté žil s herečkou Karjou Ohneck, se kterou se na Maledivách zasnoubil a dokonce tam proběhla i symbolická svatba. Jelikož ale byla neplatná, museli svatbu uspořádat ještě jednou v Německu. Původní datum 7. 7. 2017 ale neklaplo, jelikož byly zrovna hvězdy v nepříznivém postavení, což snoubenku postrašilo. Vzali se až v září v Heidelbergu. Spolu mají syna Marise a dceru Matildu.

Čtěte také: Kolik parťáků vystřídal Erdoğan Atalay alias Semir Gerkhan ze seriálu Kobra 11?

Ve svém volném čase se věnuje potápění, jízdě na koni a šermu. Je fanouškem sportu, mezi jeho oblíbené sporty patří kickbox, bojové umění a sebeobrana, rád si skočí padákem nebo jezdí na kolečkových bruslích.

Duch kouzelné lampy aneb herecké začátky

Svou první roli získal už v 18 letech díky svým tureckým rysům. Zahrál si ducha z kouzelné lampy v představení Aladin und die Wunderlampe.

Čtěte také: Zajímavosti z filmové série Rocky, které jste dosud nevěděli!

Vrchní komisař – důležitá role jeho života. Díky Kobře 11 se proslavil po celém Německu, ale i v jiných zemích. V seriálu už působí více než čtvrt století, během té doby se vedle něj vystřídalo hned několik parťáků. Semir vždy všechno přežil, proto přívlastek nesmrtelný sedí! Poprvé se vedle něj objeví parťačka, jak budou společně řešit různé případy? To už brzy zjistíme. Od roku 2016 je producentem tohoto seriálu.

V roce 2012 si zahrál se svou dcerou v epizodě Pro mou dceru. Amira Pollmann ztvárňuje i jeho seriálovou dceru Aydu.