Markéta Stehlíková z Ulice oslaví dnes své narozeniny

Markéta Stehlíková z Ulice oslaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta Stehlíková coby Karla Marečková si u diváků zničila svou oblíbenost. Může za to její aktuální dějová linka s tématem nevěry. Tak třeba až bude herečka Markéta Stehlíková na dortu 28. června sfoukávat svých 38 svíček, už bude její seriálová nevěra buď zahlazená nebo provalená. Co myslíte, jak to skončí? 

Karla Taubrová (později Marečková) budila dojem disciplinované ženy

Když herečka Markéta Stehlíková vstupovala do rozjetého vlaku s názvem Ulice, měla podle scénáře budit dojem velmi disciplinované ženy, která je dobrá v práci a i ve vztazích chce mít jasno. To se jí nějakou dobu dařilo. Jako policistka, která vyšetřovala mimo jiné i smrt Kláry Peškové, vypadala celkem nedostupně. V Coolně se jednou potkala s Márou a ti dva se do sebe zamilovali.

Mára měl v tu dobu po rozchodu s Monikou Farskou, která před rodinným životem s Márou upřednostnila dobrodružství v Africe. A tak se v Ulici začal psát nový příběh. Herečka Markéta Stehlíková byla divákům sympatická. Čekala ji dost náročná dějová linka. Vyšetřovala případ, kde potkala malého Vojtu, jehož osud jí nebyl lhostejný.

Protože s Márou nemohla otěhotnět, rozhodli se spolu pro adopci. Ta však nebyla úplně nejlehčí, protože si kvůli ni museli oba projít dost náročným kolečkem. Téma adopce přitom v Ulici nezaznělo poprvé. Pamatujete, jak tímto náročným procesem procházela Anička s Bedřichem

Co diváky možná až překvapilo, byl vztah Karly a Kryštofovy mámy Věry. Věra si Karlu okamžitě zamilovala. Možná jí na ní imponovala práce policejní vyšetřovatelky. Později a ještě i teď mohou diváci vidět, jak Věra pomáhá Karle s dětmi. Zprvu však byla proti adopci a Vojtu nemohla dlouho skousnout.

To vztah Karly a Věry trošku narušilo. Tento problém si v sobě Věrka vyřešila, aby mohla být později skvělou babičkou jak pro adoptovaného Vojtu, tak pro malého Kustíka, který se Karle a Márovi narodil jako zázrakem. 

Do Ulice vtrhl Jakub, aby zničil štěstí Karly a její rodiny

Vztah Karly a Máry se všelijak vyvíjel. Jednu dobu řešili vážnou krizi, když se Mára zadlužil a nad rodinou visel obrovský dluh. Ten později splatil díky práci na ropné plošině. Avšak v době jeho nepřítomnosti začali jeho rodiče Karlu podezírat z nevěry. Té se měla údajně dopustit se svým kolegou Jirkou Hermanem. Ukázalo se však, že Karlina nevěra existovala jen v hlavě Věrky, za což se později musela Věrka Karle i Márovi omluvit.

Jenže zatímco tato nevěra byla výplodem bujné fantazie, nevěra, které se Karla dopouští v posledních dílech, má hmatatelnou podobu. Už o ní ví více lidí než jen ti, kteří se jí dopouštějí, a to je vždycky problém. Diváci mohou předpokládat, že do prázdnin na Karlu nevěra praskne. Sice pozdě, ale přece se Karla rozhodla Jakuba opustit. Ten ji však jen tak odejít nenechá. A tak se máme ještě na co těšit. 

Zdroj článku:
  • autorský text