Výměna manželek: Vlaďka, která zmínila bývalého manžela alkoholika, na účast v reality show vzpomíná pozitivně

Výměna manželek: Vlaďka, která zmínila bývalého manžela alkoholika, na účast v reality show vzpomíná pozitivně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skromná Vlaďka si účastí v pořadu Výměna manželek splnila své velké přání a byl to pro ni celoživotní a nezapomenutelný zážitek. Žádnou kritiku na Kateřinu nepřidala.

Od pobytu v jiném prostředí si slibovala, že jí změna prospěje, a také doufala, že jí náhradní manželka trochu pomůže s velmi uzavřenou dcerou, která si kvůli své nadprůměrné výšce stranila svých vrstevníků.

Vlaďka nakonec přiznala, že se v druhé rodině přece jen nedokázala úplně uvolnit, aby si pobyt mohla naplno vychutnat. Výměna však podle ní splnila účel a uvědomila si, že by se sebou měla něco dělat a hlavně se začít starat o svůj vzhled. Také ji došlo, že i dcera Míša by mohla vypadat lépe, protože právě vzhled ženě hodně pomáhá se sebevědomím.

Přestože v pořadu to vypadalo, že se Míše její obarvené vlasy líbí a barvu si sama vybrala, Vlaďka tvrdí opak, že s obarvením spokojená nebyla. Nakonec ale přiznala, že nový vzhled, a hlavně změna školy (nápad vzešel právě z Výměny) bylo to, co dcera potřebovala. V minulé škole s ní nikdo nemluvil a návštěva školy pro ni byla každodenním povinným peklem.

V nové škole je údajně úplně všechno jinak, našla si přátele, oblíbila si učitele a má i mnohem lepší prospěch.

Na pobyt vzpomíná ráda hlavně kvůli výletům, nejvíce se jí líbil pobyt u vody. Pochvalovala si také, že si užila dlouhou jízdu v autě.

Za jediné mínus považuje jen to, že se nedokázala úplně uvolnit. Vinu na tom měl údajně náhradní manžel, který byl hodně vážný a chyběl mu smysl pro humor. Popsala, že byla „taková ztvrdnutá“.

V pořadu to ale vypadalo, že neměla problém se mu svěřit se svým těžkým životem, který prožívala, než potkala současného partnera.

Její minulost částečně vysvětluje její uzavřenost, protože jak řekla, v Beskydech měla těžký život. Její muž hodně pil a v kraji, kde žila, byla tradice, že žena pila s mužem. Ona ale nepila, a proto v očích ostatních byla „divná“.

Její bývalý muž byl v opilosti agresivní a dokázal se rozčílit i kvůli neumytému hrnku. Vlastně si vždy našel záminku, aby mohl udělat pořádný kravál. Právě kvůli alkoholu ji bývalý manžel bil.

Nakonec si dodala odvahu a udělala v životě změnu. Pepu si našla na inzerát a její život se tak změnil k lepšímu. Nejvíce si cení toho, že se spolu mají čemu smát.

Zdroj článku: