Drama plné zvratů: americký film Vymodlené dítě v sobotu večer na Prima Love

Drama plné zvratů: americký film Vymodlené dítě v sobotu večer na Prima Love
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejhorší noční můra každé ženy. Veliká bolest, smutek, zlost a beznaděj. Tohle a mnohem víc cítí žena, která o své dítě přijde. Pokud to nezažijete, nedokážete si to představit. Přiblíží nám tohle téma dramatický film Vymodlené dítě?

Americký film od režiséra Michaela Feifera z roku 2017, dá se tedy říct, že je to novinka. V originálu pod názvem Born and Missing. Zahráli si zde například Kaitlyn Black, David Gallagher, Alexandra Paul, Vanessa Evigan a Mark Famiglietti.

Čtěte také: Carrie: S jakými herci se zpočátku počítalo a proč si Stephen King přál do filmu obsadit Lindsay Lohan?

Hlavní hrdinkou je Kristen, která bohužel přijde o své dítě, porodila ho totiž mrtvé. Rozvede se, trpí depresemi a rozvíjí se u ní posedlost mít dítě. Jako naschvál se tohle všechno děje v době, kdy otěhotní její nejlepší kamarádka Ashley. Se ztrátou dítěte se vůbec nedokáže vyrovnat, proto své těhotenství předstírá, aby prožívaly stejné věci. Zůstanou pořád kamarádkami? Jak dopadne předstírané těhotenství a celý příběh?

Čtěte také: Smrt stopařek: Kdo byl skutečným vrahem a jak vůbec skončil

Věci se rychle mění, když se Ashley narodí holčička. Má tragickou nehodu, během které bohužel umře. Miminko se beze stopy ztratí. Ve stejnou dobu se Kristen narodí dítě – holčička. Moc velká náhoda nebo to spolu nějak souvisí?

Čtěte také: 12 let v řetězech aneb jak věrně se drží životopisné drama skutečnosti

Hodinu a půl dlouhé drama sledujte na Prima Love v sobotu od 20:00.