Václav Matějovský ze seriálu O mě se neboj práskl i to, co možná neměl. Ale hra je hra

Václav Matějovský ze seriálu O mě se neboj práskl i to, co možná neměl. Ale hra je hra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Václav Matějovský byl jako druhý podroben výslechu ze strany své kolegyně z Fajn Radia, a protože zrovna neměl chuť na smoothie z ryb a ostatních podivných ingrediencí, odpověděl na všechny otázky, které mu byly položeny, i když cílily dost na tělo. A to třeba i na tělo někoho dalšího.

O co vlastně šlo? Na Fajn Radiu moderátorka Aneta Kratochvílová zpovídá své hosty v pořadu s názvem Smoothie z pekla, které si pozvala speciálně pro účel pokládání dvaceti všemožných otázek, které hosté dopředu nevědí.

Nemají tak možnost se na ně připravit. Host však může odmítnout odpovědět, když je položená otázka příliš osobní nebo nepříjemná. Za každou takovou nezodpovězenou otázku ho však čeká některá z ingrediencí vhozena do mixéru, ze kterých nakonec vznikne lahodný nápoj smoothie. I když v tomhle případě se rozhodně nedá mluvit o jakékoliv lahodnosti, když je na výběr z ryb, tlačenky a ostatních takových nesourodých surovin. A tak, i když se některé otázky Vaškovi Matějovského opravdu nelíbily, zodpověděl na ně. Do sleďů s vodou se mu skutečně nechtělo. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz | Václav Matějovský s herečkou Sárou Rychlíkovou

Jako moderátor ranního vysílání na Fajn Radiu má tuhle vizitku: Vašek Matějovský... na to by nestačil ani samostatný web! Vašek tě v 6:00 ráno probere a pokecá s tebou o všem, co se zrovna děje ve světě. Ať už řeší politiku, hudbu, filmy nebo každodenní starosti - vždycky to dělá na hranici únosnosti. Tak se za něj dopředu omlouváme, ale věříme, že je to přesně to, co po ránu je potřeba! A tak, když on takhle „trápí” ostatní, chtěla ho pořádně potrápit i jeho kolegyně Aneta Kratochvílová. Václav se však nedal udolat a odpověděl popravdě na všechno. Asi si tím možná nadělal pár nepřátel, ale to už k upřímnosti tak nějak patří. 

Řeč došla i na přítelkyni Ondřeje Havla Báru Dvorskou, se kterou se Vašek zná z rádia, a kterou označil za nejméně vtipnou moderátorku. Nemyslel to nijak zle, rádio takovou moderátorku vlastně potřebuje a jinak má Bára velký smysl pro humor, ale i tak by to leckoho mohlo popudit. Ani některé z bývalých přítelkyň Václava nebudou skákat zrovna do nebe, pokud tenhle rozhovor uvidí a uslyší. Tedy jak která. Aneta totiž kolegovi položila otázku, ať je seřadí do pořadí od té, se kterou měl Vašek nejlepší sex.

Rovněž peníze jsou velkým tahákem a leckdo je zvědavý, kolik peněz si vydělal za namlouvání reality show Love Island. Také měl přečíst posledních deset zpráv, které si vyměnil se svou bývalou přítelkyní. 

Nadřízené Vaška Matějovského jistě zajímalo, co odpoví na otázku, zda někdy moderoval opilý. Prozradil také, že měl při natáčení posledního seriálu, kterým byl s největší pravděpodobností vydařený kousek O mě se neboj, občasné trable splynout se svou seriálovou přítelkyní, protože jim to úplně nezaklaplo do sebe. S Anetou zabrousili i na téma moderování na Evropě 2. Pokud by dostal nabídku moderovat na konkurenčním rádiu, zatím by ji jednoznačně odmítl, ale nikdy neříkej nikdy. Dostal i intimní otázku na počet sexuálních partnerek a práskl na sebe i to, že se jednou zapletl s prostitutkou. 

Zdroje článku: