Veronika Arichteva a Vašek Matějovský tvoří krásnou seriálovou dvojici a jako přátelům jim to hraje skvěle dohromady

Veronika Arichteva a Vašek Matějovský tvoří krásnou seriálovou dvojici a jako přátelům jim to hraje skvěle dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál O mě se neboj je skutečně vydařený televizní kousek. Pochvalují si ho i ti, kteří již na české seriály zanevřeli, protože to je samý mord a násilí, nebo nemají hlavu ani patu. Oproti těmto dílo režiséra Bisera A. Arichteva opět nezklamalo. K úspěchu jistě přispělo i herecké obsazení.

Kdykoliv se režisér Biser A. Arichtev ponoří do nějakého seriálu, vytvoří z něj televizní hit. O tom se diváci mohli již několikrát přesvědčit na vlastní zrak. Jeho režisérská díla jako Vyprávěj, První republika nebo Kukačky se stala jedněmi z nejoblíbenějších novodobých televizních seriálů, na které se dá dívat stále dokola a nikdy neomrzí. Vyprávěj se natáčelo několik let za sebou a První republika měla zatím tři úspěšné řady. I Kukačky se brzy dočkají vysílání nových dílů na programu České televize.

O mě se neboj, to je nejčerstvější přírůstek do seriálové rodiny. Zanechává za sebou takový úspěch a nadšení, že se diváci již teď zajímají, jestli bude nějaké pokračování. Svou zásluhu na tom samozřejmě má i herecké obsazení, které se jako v každém seriálu Bisera A. Arichteva velice povedlo. 

Biser A. Arichtev, Veronika Arichteva, Václav Matějovský
Zdroj: Nextfoto.cz | Biser A. Arichtev, Veronika Arichteva, Václav Matějovský

Než se začal natáčet seriál O mě se neboj, osobně se neznali. Vašek Veroniku na castingu tak upoutal, že byl nakonec obsazen do role právníka Martina Kaliny. Veronika Arichteva hraje Evu Málkovou, která sdílí společnou domácnost s dvěma dcerami a manželem, se kterým se však rozvádí. Nedokáže už více snést jeho žárlivost a neschopnost postarat se o rodinu.

Evina manžela Kryštofa hraje Lukáš Příkazký. Původně se ale o jeho roli ucházel právě Václav Matějovský, jenže když ho Veronika Arichteva spatřila, měla jasno. To nebude její manžel, to bude neodolatelný, drzý, sebevědomý, ambiciózní právník Martin Kalina, který si díky Evě uvědomí, co je v životě důležité, i když mu často pije krev. 

Při natáčení si Veronika Arichteva s Vaškem Matějovským tak padli do oka, že se z nich stali dobří přátelé. Biser A. Arichtev z nich byl často nešťastný, protože byli při natáčení neposlušní a často se jednotlivé pasáže musely točit na několikrát. Tam, kde by měli předvést vážný a seriózní výkon se neudrželi a při dramatických scénách dostávali záchvaty smíchu.

Celý štáb se tedy vždycky děsil, co tihle dva zase vymyslí, ale Veronika s Vaškem si podle jejich slov natáčení náramně užívali. Byla to nekonečná zábavná jízda. Oba herci jsou spolu nadále v kontaktu a vzájemně aktivní na svých instagramových účtech, kde visí jejich společné fotografie a několik videí. A také hodinu a půl dlouhý live stream, který má na svém kontu již přes 242 000 zobrazení. Oba si v něm navzájem notují a vtipně, když se to hodí, odpovídají fanouškům na jejich všemožné a leckdy i záludné dotazy. Video jistě stojí za zhlédnutí. Pokud jste se tedy i vy zamilovali do seriálu O mě se neboj a těchto jeho dvou hrdinů, užijete si u něj zábavu i příjemný relax. 

Zdroje článku: