Diskuze

Václav Matějovský ze seriálu O mě se neboj práskl i to, co možná neměl. Ale hra je hra

Václav Matějovský ze seriálu O mě se neboj práskl i to, co možná neměl. Ale hra je hra
Václav Matějovský byl jako druhý podroben výslechu ze strany své kolegyně z Fajn Radia, a protože zrovna neměl chuť na smoothie z ryb a ostatních podivných ingrediencí, odpověděl na všechny otázky, které mu byly položeny, i když cílily dost na tělo. A to třeba i na tělo někoho dalšího.
Zpět na celý článek

Václav Matějovský byl jako druhý podroben výslechu ze strany své kolegyně z Fajn Radia, a protože zrovna neměl chuť na smoothie z ryb a ostatních podivných ingrediencí, odpověděl na všechny otázky, které mu byly položeny, i když cílily dost na tělo. A to třeba i na tělo někoho dalšího.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dnes v Ulici: Iva se hroutí a Michal se Žofkou posouvají svůj vztah na vyšší level
23.04.2024

Dnes v Ulici: Iva se hroutí a Michal se Žofkou posouvají svůj vztah na vyšší level

Jezdit autem už Iva nejspíš nikdy nebude. Pouhý pohled na něj ji děsí. Snaha to překonat nakonec končí zhroucením. To Michal už se vůbec nehroutí....

Zlatá labuť: Jdu se namalovat. Kdyby mě vlekli Prahou, ať trochu vypadám, zlehčuje nebezpečnou situaci babi
29.11.2023

Zlatá labuť: Jdu se namalovat. Kdyby mě vlekli Prahou, ať trochu vypadám, zlehčuje nebezpečnou situaci babi

Už hodně dlouho se Regině Rázlové nepodařilo vytvořit tak zajímavou roli, jako tu ve zmíněném seriálu. Na rozdíl od celé řady jiných vedlejších...

Dnes v Ulici: Evžen, kterého hlídá Antabus, dává Luďkovi šanci, aby ukázal svou světlejší stránku
05.12.2023

Dnes v Ulici: Evžen, kterého hlídá Antabus, dává Luďkovi šanci, aby ukázal svou světlejší stránku

Věci se pokazily, jak jen mohly. Místo, aby Evženovi dělal radost statek a jeho rekonstrukce, má co dělat s probouzející se závislosti na alkoholu....

Fotokvíz: Zkuste podle fotek poznat seriály, na které se můžete těšit v roce 2024
18.03.2024

Fotokvíz: Zkuste podle fotek poznat seriály, na které se můžete těšit v roce 2024

Jestli se už nemůžete dočkat návratu svých zamilovaných seriálů nebo příchodu těch úplně nových, zkraťte si čekání řešením našeho fotokvízu. V něm...

Pan herec, sympaťák a elegán: Nová posila Ulice sklízí obdiv na každém kroku
14.02.2024

Pan herec, sympaťák a elegán: Nová posila Ulice sklízí obdiv na každém kroku

Již 19. sezóna Ulice vnesla do děje několik nových postav, ne vždy k velké radosti diváků. Ovšem obsazení šarmantního Marka Vašuta fanoušci seriálu...

Zlatá labuť: Irena každým okamžikem ztrácí půdu pod nohama. Kvůli svým ambicím klidně nechá Alenu na gestapu
08.03.2024

Zlatá labuť: Irena každým okamžikem ztrácí půdu pod nohama. Kvůli svým ambicím klidně nechá Alenu na gestapu

Sourozenecká válka mezi Irenou a Petrem může mít tragický dopad na lidi z Labutě. Irena kope kolem sebe, Petr jen každým dnem zjišťuje, čeho je...

Temný případ ze zamrzlého světa, kde panuje šedesát dní tma a podivné věci jsou na denním pořádku
25.01.2024

Temný případ ze zamrzlého světa, kde panuje šedesát dní tma a podivné věci jsou na denním pořádku

Temný případ přišel s dlouho očekávanou novou sérií s názvem Noční krajina a diváci se dočkali mnoha novinek. Tři série, které ovládali...

Dcera Pavla a Venduly z Ulice je jako paní Columbová. Až vyroste, bude vypadat takhle
03.12.2023

Dcera Pavla a Venduly z Ulice je jako paní Columbová. Až vyroste, bude vypadat takhle

Pavlík a Vendula se už dva roky radují z krásné dcerky, ze které jsme toho ale zatím moc neviděli. Pořád ji někde schovávají a jenom si o ní...

Lásky Jany Preissové, nejen ty filmové
25.12.2023

Lásky Jany Preissové, nejen ty filmové

Máma nezbedného Vaška z komedií Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny to měla se vztahy trochu komplikované a na...

V březnu v ZOO: Konečně se začnou stahovat mraky nad podvodníkem Mártym
21.02.2024

V březnu v ZOO: Konečně se začnou stahovat mraky nad podvodníkem Mártym

Do děje konečně začne zasahovat i nová pracovnice Julie, a přestože Sid původně chtěla Julii vyměnit, nakonec bude ráda, že získala nečekanou...

Diskutujte

Nejnovější diskutované