Dotěrný novinář Dalibor Tomášek z Ulice si jde tvrdě za svým

Dotěrný novinář Dalibor Tomášek z Ulice si jde tvrdě za svým
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bylo jasné, že se bouře, kterou způsobil Šimon tím, že do školy donesl Jirkovu zbraň, jen tak nepřežene. Ovšem fakt, že budou osudy Gábiny, Jirky a Šimona plnit titulní strany deníku Na rovinu, s tím diváci nepočítali. Zdá se, že na Jirku Hermana ze skříně vykukují kostlivci. 

Herečka Aneta Krejčíková drží otěže své dějové linky v Ulici pevně v rukou 

O návratu herečky Anety Krejčíkové do Ulice se mluvilo převážně v souvislosti s její dějovou linkou, kdy měla její postavu zasáhnout vážná nemoc. Ovšem ani teď, když zdárně prošla léčbou, není jejímu ději konec, právě naopak. Další spirálu osudů její rodiny roztočil Šimon tím, že se šikaně postavil trošku nešikovně, a to tak, že do školy přinesl Hermanovu zbraň.

Kvůli tomu Hermana postavili mimo službu. Teď se ale zdálo, že se věci začínají obracet k lepšímu. A do toho se před domem, kde Gábina bydlí, vynořuje otravný novinář Dalibor Tomášek, který ve svém novinovém plátku publikuje sérii článků, které mají jediný cíl –⁠ poškodit Hermana. Ale kdo za tím opravdu stojí? Herman tipuje Mastného, ale nespravedlivě, protože ten se ještě nedostal ke slovu.

Na Mastného však také dojde a ten, jak diváci dobře tuší, neodmítne žádnou příležitost, kde by mohl Hermana pošpinit. Uvědomuje si vůbec, že jedná v rozporu se zájmy svého vnuka Šimona? 

Herman má teď o další důvod k nervozitě více. Nejenže samou nudou vaří a myje nádobí, teď ho bude zaměstnávat jeden dotěrný novinář, který se rozhodl, že si na něm smlsne. Řeší kauzu se zbraní a vytahuje na povrch záležitosti, které by Jirka Herman nejraději nechal pohřbené.

Ulice
Zdroj: TV Nova | Ulice

Mastný si do své nemocné dcery opět kopne

Radek Mastný si nevidí do pusy. Sice tvrdí, že chce pro svou dceru to nejlepší, ale vůbec tak nejedná. Když se před ním objevuje novinář Dalibor Tomášek, už mu v hlavě běží osnova článku, který ušije tak, aby z něj nejhůře vyšel Jirka Herman. Má totiž pocit, že konečně nastává ta chvíle, kdy se může postavit svému bezpráví.

Vůbec mu ovšem nedochází, že rýpáním se v případu, kdy Šimon do školy přinesl zbraň, svému vnukovi vůbec nepomůže. A starosti přinese i své dceři. Ta, ačkoliv zdárně prošla léčbou, potřebuje klid. Hermanovi však nic zadarmo nedaruje. A jak to poznamená štěstí jeho dcery a vnuka, o tom už nepřemýšlí. 

Diváci se tedy mohou těšit na další napínavý děj i na to, že scenáristé na postavu dosud dost uzavřeného Jirky Hermana prozradí nějakou špatnost. Byl Jirka Herman vždycky férový chlap? Nebo v minulosti udělal něco, za co se teď bude muset stydět? Třeba Jirka není takový, za jakého se teď vydává. A bude o tom vědět Karla? Na to si budeme muset počkat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text