Jak se dnes má Eva Longoria, představitelka jedné z hlavních rolí populárního seriálu Zoufalé manželky

Jak se dnes má Eva Longoria, představitelka jedné z hlavních rolí populárního seriálu Zoufalé manželky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Výrazná kráska Eva Longoria se narodila v roce 1975 v Texasu rodičům s mexickým původem. Jako jediná z rodiny má tmavé vlasy, oči a pleť. Proto si myslela dlouhé roky, že je adoptovaná. Do Los Angeles ji přivedla soutěž krásy, kde ji našel lovec talentů a hned podepisovala první divadelní smlouvu.

O seriálu Zoufalé manželky

Přes menší seriálové role se nakonec dopracovala až k roli Gabriely Solis, která ji proslavila po celém světě. Bývalá modelka, která je znuděná svým manželem a hledá si povyražení mezi svými přítelkyněmi nebo s mladým zahradníkem, působí sice velice snobsky a sobecky, ale vždy umí překvapit a ukázat i své dobré stránky.

Seriál byl původně plánovaný jako seriál o ženách pro ženy, ale nebyl o něj zájem, proto se přistoupilo na poněkud širší dějové rozpětí s prvky krimi atd. Poslední dvě série si všechny čtyři představitelky ústředních postav přišly na 400 tisíc dolarů za epizodu.

Čtěte také: Od premiéry Pomády uběhlo 41 let. Jednasedmdesátiletá představitelka Sandy je ale pořád neuvěřitelná kočka

Eva v soukromí

V životě Evy Longorie se po seriálu událo mnoho věcí. Je z ní velice pracovitá a úspěšná producentka a režisérka. Občas si i zahraje nějakou zajímavou roli. Nad tím vším je ovšem role matky. V téměř 43 letech se dočkala vymodleného dítěte. Když má čas, jde si zahrát golf nebo zajde na lehký oběd s Victorií Beckham, se kterou ji pojí dlouholeté přátelství.

Ne vše ale bylo v životě Evy růžové. První dvě manželství ji nevyšly. Teprve s Josem Bastonem našla rodinné štěstí. Spolu vychovávají syna.

Čtěte také: Věrná parťačka Xeny, bojovnice Gabriela, brzy oslaví padesáté narozeniny. Podívejte se, jak jí to pořád sluší

Díky soudním tahanicím jedné z kolegyň ze zmiňovaného seriálu jí hrozilo, že přijde ve spojitosti s autorskými právy o velkou sumu peněz, pokud by se pozornost od kriminalizace herečky přenesla na seriál. Šlo o miliony dolarů, ale nakonec to dopadlo dobře.

Čtěte také: Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

Eva si také přijde na pěkné peníze jako tvář kosmetické značky L´OREAL. Ve svém životě našla místo i pro svou nadaci, která podporuje vzdělávání dívek z Latinské Ameriky.

Stejně jako mnoho jiných hvězd, Eva s manželem a synem žijí od března prakticky v izolaci kvůli koronaviru.

Možná jste o herečce nevěděli, že má bakalářský diplom ze studií kineziologie. Jako jediná z hereček byla za výkon v seriálu nominována na Zlatý Glóbus. Je jedinou ženou, která se dvakrát umístila v žebříčku časopisu Maxim na prvním místě jako nejhezčí žena planety.