ZOO: Kuriózní zranění Franty Kolmana, kterého hraje Michal Novotný

ZOO: Kuriózní zranění Franty Kolmana, kterého hraje Michal Novotný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se stalo Michalu Novotnému v seriálu Zoo? A kdo stojí za tímto kuriózním zločinem? V seriálu ZOO si pro herce Michala Novotného nachystali něco speciálního.

V úplně obyčejný den totiž do zoologické zahrady zavítal úplně neobyčejný člověk a výsledkem bylo zcela netradiční zranění Franty Kolmana, kterého hraje právě Michal Novotný. Ptáte se, co se mu vlastně stalo? Střelili ho šípem do nohy! Člověk by si řekl, že se v dnešní době něco takového nemůže stát. A přece! 

Říkáte si, jaké okolnosti stojí za zraněním Franty? Nějakým nedopatřením, snad taky trochu proto, že dnešní blázince nejsou vězení, z blízké psychiatrické léčebny utekl jeden pacient. Ten se v domění, že je člen domorodého kmene, snažil ulovit v zoologické zahradě nějakou kořist.

A všiml si ho právě Franta Kolman, který si myslel, že jde o herce najetého pro ZOO, a upozornil ho, aby byl opatrný a nemířil na zvířata ani na lidi. A to se mu stalo osudným. Překvapený domorodec se cítil v ohrožení a na Frantu Kolmana vystřelil. Naštěstí ho zasáhl pouze do nohy. Ale nebyl by to Franta Kolman, kdyby kolem svého zranění neudělal pořádné haló. Dokonce tekly slzy! Ale před dámami se samozřejmě snažil držet a hrál si na statečného hrdinu!

A jak to dopadlo s nebezpečným pacientem? V zoologické zahradě je mnoho míst, kam by se mohl schovat a kde by zároveň mohl napáchat další škody anebo někoho zranit. Naštěstí už nikomu dalšímu neublížil, protože se ho díky nápaditosti bývalého ředitele Josefa Hrušky podařilo dopadnout. A Franta Kolman? Ten má kromě kuriózního zranění a děsivého zážitku, taky zajímavý příběh k vyprávění. Uvidíme, možná mu toto válečné zranění přinese trochu štěstí a konečně se mu podaří okouzlit nějakou dámu. Rozhodně mu budeme držet pěsti!  

Zdroje článku: