Živí mrtví: 11. a poslední řada se ukazuje ve své celé shnilé kráse

Živí mrtví: 11. a poslední řada se ukazuje ve své celé shnilé kráse
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co nás čeká v 11. řadě oblíbeného seriálu Živí mrtví? Je jasné, že i po velké válce proti zombíkům nemá skupinka přeživších kolem Daryla (Norman Reedus) klid.

Jak to půjde dál?

Na konci 10. řady dokázali Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBrideová) a zbytek jejich skupiny přežít minulou válku a dokázali porazit brutální duo Alphu (Samantha Morton) a Betu (Ryan Hurst), ale na konci sezóny se objevila nová výzva. Ta byla aspoň trochu naznačena na konci desáté řady. V sezóně 11 se naše skupina konečně dostává do kontaktu s takzvaným Commonwealthem, obrovskou a velmi dobře rozvinutou komunitou, jejíž armáda již v sezóně 10 zajala Eugena (Josh McDermitt) a jeho kolegy.

Jak ukazují zveřejněné „spoilery“ Eugenova výslechu (filmstarts.de), nedůvěra mezi různými skupinami bude pravděpodobně i zde hrát velmi velkou roli. Uprostřed bezútěšné zombie apokalypsy nabízí nové společenství mnoho výhodných příležitostí, ale skrývá stejně velká nebezpečí, zejména proto, že v komunitě panuje napětí všeho druhu.

Vrátí se Rick?

Jedenáctá sezóna seriálu „Živí mrtví“ se skládá z 24 epizod, takže z ní bude nejdelší řada v historii série. To však také znamená, že finální sezóna nebude vydána ve dvou, ale dokonce ve třech částech, každá se bude skládat z osmi epizod. Skutečné finále se tedy pravděpodobně bude na obrazovkách mihat až v létě 2022.

Nějaké otázky ale stále nejsou zodpovězené. Jak bude pokračovat vztah mezi Neganem (Jeffrey Dean Morgan) a Maggie (Lauren Cohanová)? Vrátí se Rick, který odešel na konci 9. řady aspoň pro velké finále? Odpovědi na tyto otázky můžete sledovat od 23. srpna, kdy se tento seriál objevil s prvním dílem na evropském trhu na platformě Disney+.

Zdroj: