Je to tady: Nový trailer pro nadcházejícího Jamese Bonda ukazuje, že se můžeme těšit na famózní finále pro Craiga

Je to tady: Nový trailer pro nadcházejícího Jamese Bonda ukazuje, že se můžeme těšit na famózní finále pro Craiga
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„James Bond – Není čas zemřít“ nebude jen nějakým dalším filmem s agentem 007, ale taktéž velkým finále éry s Danielem Craigem v hlavní roli. Craig tuto filmovou postavu představoval celkem čtyřikrát, tentokrát tedy po páté, a jeho rozloučení bude opravdu velké. To vše můžeme vidět v novém traileru.

Agent bez práce?

Teoreticky je James Bond (Daniel Craig) na začátku nového filmu „Není čas zemřít“ v důchodu. Licenci k zabíjení a číslo 007 definitivně odložil. Jenže najednou se musí vrátit, protože se objevil nový psychopatický padouch (Rami Malek), který má úzké vazby s Bondovou velkou lásku Madeleine Swann (Léa Seydouxová).

Od „Casino Royale“ z roku 2006 je jméno Daniel Craig spojené s pojmem James Bond. Ačkoli již existují od úplného začátku této řady různé společnosti mezi díly (jako například organizace Spectre), nikdy v historii nebyly díly tak jasně propojeny navzájem, jako Craigova dobrodružství. A nový trailer toto tvrzení podtrhává.

Druhý trailer pro netrpělivé

Koneckonců by měl nejnovější Bond jaksi sjednotit dějové větve ze všech předchozích filmů a jako poslední vystoupení Craiga se znovu podíváme zpět na celou Craigovu éru. Do kina by se měl dostat film na konci září nebo v první polovině října.

Pod vedením Caryho Jojiho Fukunagy budou součástí také Lashana Lynchová, Ana de Armaovás, Ralph Fiennes, Naomie Harrisová, Jeffrey Wright a hlavně Christoph Waltz, aktuální Blofeld.

Zdroj článku: