Diskuze
Zpátky do minulosti s Ulicí: Miriam Hejlová platila za nejvěrohodnější postavu
Zpátky do minulosti s Ulicí: Miriam Hejlová platila za nejvěrohodnější postavu
Možná jste zmeškali
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Dnes večer: Češi ji neznají, přestože je lepší než Návštěvníci. Tohle jste prostě měli vidět už dávno
Výbušná akční komedie plná zmatků a omylů, ve které excelují Jean Reno a Christian Clavier, se vrací na obrazovky. Operace Corned Beef vznikla po...
Zamilovala se do starce a zemřela mladá. Příběh krásky s osudem jako z filmu
Měla v sobě něco víc než jen talent a v šedesátých letech se o ní mluvilo jako o vycházející hvězdě, která zastiňovala i Olgu Schoberovou nebo...
Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy
Nejnovější série kultovních i nových filmů a seriálů vládnou streamovacím žebříčkům. Ať už vás láká vesmírný chaos, starosti padesátnic, nebo...
35 let na scéně: Lucie Vondráčková si to užívá v divadle i jako potvora v Ulici
V pořadu Snídaně promluvila herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková o lásce k divadlu a také o všeobecně nenáviděné postavě Soni Čechové, kterou hraje...
Nova oprášila poklad z 90. let. A Češi to znovu hltají
Když archeologové omylem oživí mumii velekněze, začnou se dít neuvěřitelné věci. Zlo je uvolněno a je třeba ho zastavit dřív, než zničí celou zemi....
Ulice: Děti vyhánějí rodiče z jejich vlastních domovů. Další na řadě je Blanka
Klímovi byli z ložnice odsunuti na gauč, Petr Dvořák se synovi musí omlouvat za to, že si dovolil vkročit do vlastního bytu, teď se něco podobného...
Jiří Krampol po 43 letech promluvil o seriálu, který Češi zbožňují
Jedním z opakovaně recyklovaných seriálů je Malý pitaval z velkého města, který tentokrát vysílá TV Nova. Natáčení seriálu bylo inspirováno...
Ulice: Hanušková dosáhne svého. Blanka vtrhne na komoru opilá
Jak to asi dopadne na komoře, spekulují diváci v posledních dnech. Mnozí by samozřejmě přáli Hanuškové, aby zaplatila za své hříchy a pomluvy....
Survivor 2025: Přehnaná pozornost kamer cílená na Michala pokračuje a zrzek je zase o něco blíže výhře
Tentokrát poprvé získal imunitu Filip, hráč, který vlastně celou dobu nic nehrál, podobně jako Natálie, která se probudila „za pět minut dvanáct“....
Diskutujte
- Dominika se ukázala být velmi dobrou kamarádkou, podrží Karlu i nadále?
- Premiérová ZOO: Dvě antilopy kvůli hlouposti končí jako potrava pro lvy, žirafa vyvázla jen s poraněným krkem
- Aféra kolem zbraně pokračuje: Šíma musí na policii, Radek shání důkazy a Prokop šílí
- Eva Burešová ze ZOO porodila syna, s Přemkem Forejtem mu vybrali hodně netradiční jméno
- Josef Větrovec si v seriálu Chalupáři střihl rovnou dvě role
- Další epizoda ZOO: Stane se ze Sid kreativní ředitelka v rodinné firmě?
- Ulice: Jak se cizí chlap dostane k vám na gauč? Dotěrný Kaštan je jako klíště, přisaje se a nepustí
- Vrátí se Veronika ještě do Ulice? Proč ji scenáristé nechali zmizet?
- Čeká nějaká osudová žena v ZOO i na Břéťu Kabáta?
- Petra Špindlerová ze seriálu ZOO má dnes narozeniny
Nejnovější diskutované
- Film, který zítra poběží v TV, rozhádal celé Česko: Pro jedny je kvalitním výplachem mozku, pro druhé kultem
- Nový slavný český pár je na světě: Kudrnatá mladá herečka žije se skoro o 20 let starším hercem. Víte, o koho se jedná?
- Polabí: Olga pozná, komu patří šátek z Erbenova vozu. Dlouho váhá s tím, jak to šetrně naservírovat Václavovi
- Milovala rychlost a ta ji zabila: Šokující konec královny ledu
- Dnes v Ulici: Vilma se dozvídá o synově zadržení a Mastný s Milenou ztrácejí nervy
- Tento film vás přibije do sedaček: Tichý střet dvou světů, který končí tragédií zítra v TV. Exceluje Bohdalová a Jirásková
- Zítra v Ulici: V úterý má Petr starostí nad hlavu a Áje bude z Mária trapně
- Úterní večer přinese Počátek z Temu. Ben Affleck v roli smutného policisty
- Kvíz: Josef Abrhám – herec, který se zapsal do srdcí diváků. Ukažte svůj přehled a zařaďte se mezi top 10 % nejlepších
- Ulice: Příběh Heleny a Lukáše očima herečky. Je to síla a vzrůšo