Diskuze

Zpátky do minulosti s Ulicí: Miriam Hejlová platila za nejvěrohodnější postavu

Profesorka Miriam Hejlová kdysi patřila k nejoblíbenějším postavám Ulice. Studenti ji měli rádi pro její spravedlivý přístup, zatímco diváci si pochvalovali přesvědčivé hraní její představitelky Hany Maciuchové. Zavzpomínejme na důležité momenty v životě Miriam i na její tři osudové lásky.
Zpět na celý článek

Profesorka Miriam Hejlová kdysi patřila k nejoblíbenějším postavám Ulice. Studenti ji měli rádi pro její spravedlivý přístup, zatímco diváci si pochvalovali přesvědčivé hraní její představitelky Hany Maciuchové. Zavzpomínejme na důležité momenty v životě Miriam i na její tři osudové lásky.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Dnes večer: Češi ji neznají, přestože je lepší než Návštěvníci. Tohle jste prostě měli vidět už dávno
10.07.2025

Dnes večer: Češi ji neznají, přestože je lepší než Návštěvníci. Tohle jste prostě měli vidět už dávno

Výbušná akční komedie plná zmatků a omylů, ve které excelují Jean Reno a Christian Clavier, se vrací na obrazovky. Operace Corned Beef vznikla po...

Zamilovala se do starce a zemřela mladá. Příběh krásky s osudem jako z filmu
27.06.2025

Zamilovala se do starce a zemřela mladá. Příběh krásky s osudem jako z filmu

Měla v sobě něco víc než jen talent a v šedesátých letech se o ní mluvilo jako o vycházející hvězdě, která zastiňovala i Olgu Schoberovou nebo...

Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy
07.07.2025

Těchto 7 filmů a seriálů v Česku nyní láme rekordy

Nejnovější série kultovních i nových filmů a seriálů vládnou streamovacím žebříčkům. Ať už vás láká vesmírný chaos, starosti padesátnic, nebo...

35 let na scéně: Lucie Vondráčková si to užívá v divadle i jako potvora v Ulici
26.04.2025

35 let na scéně: Lucie Vondráčková si to užívá v divadle i jako potvora v Ulici

V pořadu Snídaně promluvila herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková o lásce k divadlu a také o všeobecně nenáviděné postavě Soni Čechové, kterou hraje...

Nova oprášila poklad z 90. let. A Češi to znovu hltají
26.07.2025

Nova oprášila poklad z 90. let. A Češi to znovu hltají

Když archeologové omylem oživí mumii velekněze, začnou se dít neuvěřitelné věci. Zlo je uvolněno a je třeba ho zastavit dřív, než zničí celou zemi....

Ulice: Děti vyhánějí rodiče z jejich vlastních domovů. Další na řadě je Blanka
27.04.2025

Ulice: Děti vyhánějí rodiče z jejich vlastních domovů. Další na řadě je Blanka

Klímovi byli z ložnice odsunuti na gauč, Petr Dvořák se synovi musí omlouvat za to, že si dovolil vkročit do vlastního bytu, teď se něco podobného...

Jiří Krampol po 43 letech promluvil o seriálu, který Češi zbožňují
14.07.2025

Jiří Krampol po 43 letech promluvil o seriálu, který Češi zbožňují

Jedním z opakovaně recyklovaných seriálů je Malý pitaval z velkého města, který tentokrát vysílá TV Nova. Natáčení seriálu bylo inspirováno...

Ulice: Hanušková dosáhne svého. Blanka vtrhne na komoru opilá
22.04.2025

Ulice: Hanušková dosáhne svého. Blanka vtrhne na komoru opilá

Jak to asi dopadne na komoře, spekulují diváci v posledních dnech. Mnozí by samozřejmě přáli Hanuškové, aby zaplatila za své hříchy a pomluvy....

Survivor 2025: Přehnaná pozornost kamer cílená na Michala pokračuje a zrzek je zase o něco blíže výhře
28.05.2025

Survivor 2025: Přehnaná pozornost kamer cílená na Michala pokračuje a zrzek je zase o něco blíže výhře

Tentokrát poprvé získal imunitu Filip, hráč, který vlastně celou dobu nic nehrál, podobně jako Natálie, která se probudila „za pět minut dvanáct“....

Diskutujte

Nejnovější diskutované