Love Island: Kde se naučil Zbyněk své svůdné pohyby?

Love Island: Kde se naučil Zbyněk své svůdné pohyby?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do první desítky soutěžících snažících se hledat lásku v reality show Love Island se probojoval také charismatický Zbyněk. Čím hodlá dívky ve vile oslnit a co jsme o něm stihli během vysílání druhé řady Love Islandu zjistit?

Jednadvacetiletý student Zbyněk, kterému přátelé z legrace říkají Cic, patří k původním pěti mužům, kteří se – společně s pěti dívkami – dostali do vily, kde se natáčí reality show Love Island, již od prvního dne. Kým ale vůbec Zbyněk je a jaká je jeho motivace v soutěži uspět?

Zbyněk v životě mimo televizní obrazovky studuje policejní akademii, přesto si však není jistý, zda je pro něj hlídání veřejného pořádku vysněným povoláním. Momentálně se tak vysloveně nesoustředí na konkrétní cíl či věc, ale spíše se snaží poznat svět a zjistit, co by od něj chtěl na oplátku získat.

Když tedy do jeho života vstoupil Love Island, bral to jako další příležitost, které se chopil poměrně rychle a bez váhání. Již před nástupem do vily měl Zbyněk oporu v rodině i přátelích, kteří mu nyní v soutěži fandí. Postupně se pak řady fanoušků rozrostly o spoustu dalších lidí, zejména diváků reality show, a dnes již Cic patří k nejoblíbenějším chlapcům z vily.

Zbyněk má o své ideální partnerce pouze hrubou představu. Na vzhledu mu nijak zvlášť nezáleží, avšak preferuje menší dívky, o které si prý rád opírá hlavu. Co se týče povahy, hlavní vlastnosti jsou pro Zbyňka inteligence a humor. Své potenciální přítelkyni může kromě sexy těla a svůdného pohledu nabídnout zejména svůj charakter, který považuje skutečně za svou silnou stránku. Svým vystupováním působí Zbyněk poměrně nenápadně a skromně, když je ale potřeba, nebojí se to pořádně roztočit.

Diváci Love Islandu tak měli možnost vidět některé z jeho tanečních kreací, jejichž původ zůstává tajemstvím. Trénuje snad charismatický mladík tanečky po večerech? Nebo se jedná o pozůstatek jeho dovednostní z policejní akademie?

Zbyněk je momentálně často středem pozornosti. Zdá se tak, že se již ve vile poměrně dost oťukal. Zbyněk na sebe také prozradil, že má v oblibě hraní na arkádových hrách. Do jedné z takových heren by pak zaplul také v případě svého rande snů a věří, že jeho budoucí partnerka bude mít pro jeho ne zrovna tradiční koníček alespoň trochu pochopení.

Co se týče působení ve vile, Zbyněk tvořil od začátku poměrně fungující pár se Sárou. Vše se ale otočilo, když mezi ně vstoupila nová bombshell Sabina. Přestože se mladík první chvíle tvářil zklamaně, stačila mu pouhá jedna noc, aby na svoji novou soutěžní polovičku rychle změnil názor. Na následném rande se Sabinou se pak nezdráhal okatě flirtovat. Jeho chování se nesetkalo s pochopením Sáry, která jej označila za dětinské a nevyspělé.

Přestože tak ze začátku pár Sabiny se Zbyňkem nepůsobil jako ideální, postupem času se i u diváků začaly objevovat pozitivní ohlasy, které jejich lásce přejí. Zůstává otázkou, zdali má takto narychlo upečený vztah šanci vydržet až do finále, nebo bude stačit, aby do soutěže nastoupila další bombshell, a Zbyňkovi se opět obrátí život i preference o 180 stupňů?

Zdroje článku: