Love Island: IT specialista Štefan. Jaký je jeho původ?

Love Island: IT specialista Štefan. Jaký je jeho původ?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Exotický sympaťák Štefan patřil k jedněm z nejoblíbenějších mužů v druhé řadě české verze populární reality show Love Island. Co je ale vlastně vůbec zač, a jaký byl jeho osud na televizních obrazovkách?

Jižanský vzhled, uhlově černé vlasy, uhrančivý pohled a netypický přízvuk – právě tak by se dal na první pohled popsat účastník reality show Love Island Česko a Slovensko, devětadvacetiletý Štefan.

Přestože se může zdát, že se Štefan do natáčení přihlásil z některé z teplejších krajin, nenechte se mýlit – pochází totiž ze slovenských Košic. Nějakou dobu však žil ve Spojených státech amerických, odkud také pravděpodobně pochází jeho akcent.

Štefan patřil mezi pětici mužů, kteří přišli do vily na Kanárských ostrovech, kde se odehrává celá reality show, již v prvním díle. Osud se jej nejprve snažil spárovat se sympatickou studentkou Denisou, jejich vztah však neměl příliš dlouhého trvání. Následně se tedy dal dohromady s další blondýnkou ve vile, a sice s Naty. S tou již byly vyhlídky na lásku podstatně slibnější.

Pro diváky Love Islandu však nastal při prvním vyřazování šok, když bylo oznámeno, že v reality show končí právě dvojice Štefana a Naty. Stalo se tak na základě diváckého hlasování, což bylo o to více překvapující.

Tento pár totiž patřil k těm nejvíce oblíbeným, a po jejich vyloučení se na sociálních sítích rozjely rozsáhlé kampaně a propagační akce s cílem vrátit Naty a Štefana zpět do vily. Zatím to však vypadá, že oba zůstanou i nadále vyřazení. 

V následných rozhovorech pak Štefan i Naty dodali, že je rozhodnutí diváků mrzí, jelikož se oba snažili působit upřímně a otevřené. Snažili se také vyvarovat pomlouvání ostatních za jejich zády, takže příliš nechápou důvody, proč museli show opustit jako první. Jak však záhy dodávají, je to hra a výsledek hlasování nelze nic než přijmout. 

I přes to, že se Štefan ve vile příliš dlouho neohřál, zvládl si získat srdce nejen divaček oblíbené reality show. Co všechno víme o jeho životě mimo Love Island?

Štefan je vskutku zcestovalým člověkem. Z rodného Slovenska se přes pobyt v USA dostal až do Prahy, kde v současnosti pracuje jako IT specialista. Netají se tím, že v jeho životě je nejdůležitější zábava a dobrá nálada.

V minulosti si Štefan prošel třemi vážnými vztahy, ve kterých se mu podařilo dokázat, že je pro lásku schopen obětovat téměř vše. Štěstí v lásce mu však u tehdejších děvčat překazily názorové rozdíly, nevěra či vzdálenost. 

Na otázku, jak by se charakterizoval několika slovy, Štefan odpovídá, že je upřímný, čestný, loajální a pravdomluvný. U dívek si pak na první pohled všímá nejprve vlasů, zubů a také zadku.  

Reality show Love Island nemá nouzi o nejrůznější zvraty a změny. Není tak vysloveně vyloučeno, že by se Štefan do vily nemohl opět vrátit, například jako příští bombshell. Je tak klidně možné, že si vtipem oplývajícího Slováka budeme moci na televizních obrazovkách v budoucnu opět užít!

Zdroje článku: