Tvoje tvář má známý hlas (3): Komu se podařilo rozbrečet Evu Burešovou

Tvoje tvář má známý hlas (3): Komu se podařilo rozbrečet Evu Burešovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát šílenou dvojici moderátorů Aleše Hámu a Ondřeje Sokola zastínilo hned několik soutěžících a nutno dodat, že Aleš Háma záviděl Václavu Koptovi jeho ženský převlek tak moc, že si po pódiu vyšlapoval v podkolenkách a v šatech.

Konečně se i na Sašu Rašilova usmálo štěstí a vylosoval si interpreta, kterým pobavil nejen porotu, ale i diváky. A s hitem Macho Man z roku 1998 se hezky vyřádil. Chvílemi byl určitě zábavnější než originální verze, kterou světu hrála americká disco formace Village People. Celé vystoupení se neslo v duchu skupiny, která se do dějin zapsala především chytlavými písničkami a množstvím kostýmů, které byly nedílnou součástí jejich show. Sedět nevydržel ani jeden z porotců, který se vřítil na jeviště s indiánskou čelenkou.

Se svou prezentací se dobře vypořádala i Iva Kubelková. Předvádět o dvacet let mladší idol svých dcer určitě nebylo snadné, ale dcery doma mámu poučily, koho to vlastně bude předvádět.

Václava Koptu na jevišti doplnila Adéla Gondíková, která se opravdu hodně podobala Václavu Neckářovi v mladém vydání. V maskérně si s jejím vzhledem vyhráli, přestože nepatří mezi soutěžící. Hrudník měla chlupatější než Neckář.

Monika Absolonová měla opět při losování štěstí a vyfasovala českou zpěvačku. Hit Dlouhá noc by určitě ocenila i Helena Vondráčková, od které si Monika píseň půjčila. Poctivě natrénovala i všechny pohyby, kterými se Vondráčková proslavila.

Když přišla na řadu Nikita Machytková, bylo jasné, že její píseň bude velkým favoritem, který ocení jak porota, tak diváci. Procítěný hit Impossible nakonec dostal všechny a Eva Burešová se neubránila slzám dojetí, takže byla na chvíli neschopná slov. A protože šlo i o velmi těžkou píseň, které se Nikita nezalekla, při hodnocení poroty nechala všechny ostatní daleko za sebou.

O vítězi třetího dílu ale ještě nebylo rozhodnuto a poslední slovo měli soutěžící, kteří mají vždy možnost s pořadím zamíchat.

 

Zdroj:

  • autorský článek