Co přinesl tento týden v Ulici? Rozchody, hádky a ohavné lži

Co přinesl tento týden v Ulici? Rozchody, hádky a ohavné lži
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára, zmámená pilulkami od Ričiho, se málem stala obětí znásilnění, ale naštěstí ji Fógl zachránil. Alice pochopila, že nikdy nebude v Bédově životě na prvním místě, a rozešla se s ním. Bára se kvůli Skyler nepohodla s Frantou a Blanku nadále trápí Luďkovy podrazy.

Riči omámil Sáru, aby ji mohl znásilnit

Riči chtěl dostat Sáru do postele, a tak jí nabídl pilulky, po kterých se měla uvolnit. Jistě, připadala si skutečně lehká, ale rozhodně ne jako lehká holka. Když se ji Riči pokusil svléknout, začala se ohrazovat a bránit. Ani Fógl jenom nečinně nepřihlížel a odtrhl od ní Ričiho, aby mohla utéct.

Seběhla dolů za Máriem, jenž na ní okamžitě poznal, že je sjetá. Nabídl jí vodu a vykryl ji před Danem, který zanedlouho přišel domů. Sára později poděkovala nejen Máriovi, ale i Fóglovi – za to, že se jí zastal.

Alice se rozešla s Bedřichem

Alice byla naštvaná už od víkendu, protože výlet na motorce s Bedřichem nevyšel podle jejích představ. Místo hezké vyjížďky hlídali Ladu, která byla k neutahání. Později se Alice dozvěděla, že Bedřich se Aničce svěřoval s jejich intimními záležitostmi. To ji rozzlobilo ještě víc – tak moc, že se šla na motorce projet sama, ale měla menší nehodu. Schytala pár modřin a její poškozenou motorku bylo potřeba odvézt.

Během Bedřichova telefonátu s Frantou Alice náhle pochopila, že u něj nikdy nebude na prvním místě. On dá vždycky přednost Frantovi, Emě, Ladě, Jindře, dokonce i Milošovi nebo právě Aničce, jež bude tou nejdůležitější ženou v jeho životě. Kdyby Alici skutečně miloval, přistoupil by na její přání mít dítě. Rozhodla se, že už nemůže takhle dál, a s Bedřichem se rozešla.

Franta stráví léto se Skyler

Bára je v poslední době nucena dělit se o Frantu se Skyler, jež mu ustavičně volá a dělá si z něj osobního technika pro řešení nejrůznějších problémů. Slibovala mu přitom tvůrčí práci. On je příliš hodný a asi to takhle nebere, ale Báře to vadí. Ještě hůř přijala Skyleřinu nejnovější nabídku – aby s ní a s Frantou v létě objížděla festivaly a příležitostně jí za peníze hlídala Chrise.

Franta celou tuhle záležitost vnímal jako skvělou šanci k cestování a společnému trávení volného času. Bára je však přesvědčená, že si z ní chce Skyler udělat levnou služku. Zůstane doma, zatímco Franta se svou bývalou přítelkyní odjede pryč?

Luděk udal Evžena na policii

Blanka obdržela předvolání na policii, a když zjistila, čeho se týká, nestačila zírat. Luděk udal Evžena za napadení, a tak musela vysvětlovat, proč k tomu došlo. Pověděla policistům všechno, včetně toho, jak ji bývalý manžel znásilnil. Ale protože neměla důkaz, bylo to jen slovo proti slovu.

Horší je, že se o tom všem dozvěděli Adam s Kristýnou, kteří teď nevědí, komu mají věřit. Tátovi, že o něm máma vykládá lživé pomluvy? Anebo mámě, že ji skutečně znásilnil? A jak to bude dál s Evženem, který už má vyřízené vízum? Odletí do Austrálie a nechá Blanku, aby bojovala proti světu sama?

Zdroj článku:
  • autorský text