Milena Pumrová ze seriálu Ulice: dokáže okouzlit Lumíra?

Milena Pumrová ze seriálu Ulice: dokáže okouzlit Lumíra?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních dílech máme možnost ji sledovat celkem často. O koho se ale vůbec jedná? A co má v nadcházejících dílech v plánu? Jak se bývalé manželce starosty bude dařit?

Milena Pumrová je matkou mladé Gábiny, která si založila obchůdek s oblečením, ve kterém pracuje Veronika. Zároveň se jedná o bývalou manželku Radka Mastného, na kterého bohužel nemá dobré vzpomínky.

V mládí se vyučila prodavačkou, škola pro ni nebyla moc důležitá. Když se vyšetřovala kauza ohledně napadení Radka Mastného, byla podezřelá, jelikož mezi sebou měli velké spory. Společně s Lumírem Nyklem se snaží na Radka Mastného vyhrabat nějakou špínu, ten je ale brutálně napaden. Mezi podezřelými byla kromě Lumíra právě i Radkova bývalá manželka. Z tohoto obvinění se psychicky zhroutila, skončí kvůli tomu v léčebně. Po návratu do běžného života ji zaměstná dcera Gábina ve svém krejčovském salonu.

Dnes Milena Pumrová obsluhuje v místní hospodě. V seriálu Ulice se objevila nová rodinka – Klímovi. Vítek, jakožto otec rodiny, je Mileně hodně sympatický. Zjišťuje, že je milý, slušný a mají mnoho společného. Oba dva ve stejnou dobu nastoupili do nového zaměstnání, proto se měli o čem bavit. NA základě různých příznaku si myslela, že je Vítek obětí násilí a chce to nějak řešit.

Nová Lumírova přítelkyně?

Snaží se teda na sto procent, otázka je, jestli to k něčemu je. Paní Nyklová by si vedle Lumíra představovala dlouholetou kamarádku Ingrid. Jenomže Milena jí ho nechce nechat jen tak a chce o něj bojovat. Chce na něj nějak zapůsobit, proto se snaží všelijakými způsoby. Dokonce se vypraví na výzvědy do bistra, kde se dozvídá hodně důležité informace. Jak tahle láska neláska dopadne?

Zdroje: