Romantické filmy na Netflixu s českým dabingem

Romantické filmy na Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud si představujete ideální rodinný večer pěkně v teple v křesle u filmu, kde hrdinové překonají překážky a všechno dobře dopadne, potom jsou romantické filmy přesně to, co ke spokojenosti potřebujete. Vybrali jsme pro vás na Netflixu filmy, které jsou s českým dabingem.

Poslední dopis od milence (VB, 2021)

Podle stejnojmenné knihy Jojo Moyesové vznikl překvapivě zajímavý film, který oslavuje lásku a přátelství. Hlavní role vytvořili Shailena Woodley, Felicity Jones, Callum Turner a Nabhaan Rizwan.

Román se odehrává ve dvou odlišných časových obdobích a sleduje dvě ženy, hospodyňku ze 60. let 20. století Jennifer Stirling (Woodley) a současnou novinářku Ellie Haworth (Jones). Obě ženy spojil jeden dopis. Jedné byl adresovaný a druhá ho našla.

V polovině 60. let 20. století trpěla manželka významného muže Jennifer Stirling po autonehodě ztrátou paměti. Jennifer si nemohla vzpomenout na většinu svého života, a tak se musela spokojit s variantou, kterou ji předložil manžel. Byla zmatená, smutná a cítila se ztracená. To vše až do dne, kdy našla jeden dopis, který ji psal muž, který nebyl její manžel. Právě kvůli dopisu se rozhodla, že si musí dát vzpomínky dohromady sama a nespoléhat se na verzi manžela.

V moderním Londýně musí Ellie Hawort, která se nedávno rozešla se svým dlouholetým přítelem, napsat článek o nedávno zesnulém redaktorovi svých novin. Vydá se tedy do archivu, aby si našla materiál ke zpracování a při té příležitosti najde dopis. Obsah ji zaujme a rozhodne se vypátrat, kdo a komu dopis psal a jaký příběh se za starým psaníčkem skrývá. Správně tuší, že má v rukou stopy velkého milostného příběhu.

V minulosti Jennifer a její manžel Laurence v období před její nehodou hodně cestovali a během jedné letní dovolené na Francouzské riviéře se Jennifer prostřednictvím manžela seznámí s Anthonym, který přijel udělat rozhovor s jejím manželem. Přes počáteční nesympatie se zanedbávaná žena a novinář sblíží a stráví spolu hezké dny, protože manžel musí pracovně odjet a nabídne Anthonymu, aby Jennifer dělal společnost. A právě tak začíná velká milostná romance, kterou bude střípek po střípku o několik desítek let později skládat dohromady novinářka Ellie, která si vezme na pomoc pečlivého archiváře Roryho.

Příběh, který se před ní začne rýsovat, ji natolik uchvátí, že se rozhodne zapojit do děje, aby po mnoha letech svedla Jennifer a Anthonyho dohromady.

Aloha (USA, 2015)

Aloha je americká komedie, kterou napsal, produkoval a režíroval Cameron Crowe. Herecké obsazení je hodně zajímavé. Můžete se těšit herce zvučných jmen, jako je Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray, John Krasinski, Danny McBride a Alec Baldwin.

Příběh sleduje bývalého důstojníka amerického letectva Briana Gilcresta (Cooper), který se vrací na Havaj, když je znovu najatý bývalým šéfem, aby dohlížel na vypuštění satelitu na Havaji. Miliardář Carson Welch (Murray) má v úmyslu vybudovat na Havaji vesmírné centrum. Brian dostane za úkol vyjednávání s domorodými obyvateli. Jeho misi mu komplikuje jeho bývalá přítelkyně Tracy (Rachel McAdams), která je už vdaná a má dvě děti a kapitánka letectva Allison (Emma Stone) jejíž fascinace vesmírem mu připomíná jeho vlastní dětské sny. Problém nastane v okamžiku, kdy se provalí, že satelit má jaderný náklad. A schytá to Gilcrest, protože bude za lháře. Musí se tedy snažit napravit si reputaci, aby nepřišel o Allison, se kterou se sblížil.

Natáčelo se na Havají na Ostrově Oahu, kde je známá americká základna Pearl Harbor.

Sváteční rande (USA, 2020)

Námět filmu z pera Tiffany Paulsen v režii Johna Whitesella není nijak originální, ale ústřední dvojice Emma Roberts (neteř slavné Julie Roberts) a Luke Bracey tvoří zajímavý pár, který se k sobě báječně hodí.

Sloane Benson (Roberts) žije v Chicagu a je vždy vystresovaná, když jede navštívit rodinu, protože po ní všichni chtějí, aby si našla vážnou známost a přijela se s ní pochlubit. Její matka ji navíc neustále shání přítele. Už i její mladší bratr je zasnoubený, a tak je mladá žena poslední nezadaná osoba v rodině.

Partnerské problémy má i golfista Jackson (Luke Bracey), žijící v Illinois. Když se mladí lidé náhodně setkají a padnou si do oka, dohodnou se, že si budou vzájemně pomáhat a na veřejnosti vystupovat jako pár. Jackson se tak zbaví žen, které ho nahání a Sloane nebude muset čelit dobrým radám příbuzných.

Poté, co společně s rodinou Sloane strávili Den svatého Patrika a Velikonoce, se z nich postupně stanou opravdoví přátelé. Přátelství ale vezme za své, když se spolu opijí a nevzpomínají si, zda mezi nimi k něčemu došlo. Sloane si tuto možnost nechce přiznat. Jackson to nijak neřeší a stává se miláčkem celé Sloaniny rodiny. Aniž by to plánovali, jejich přátelství dostává jiný rozměr, ale ještě chvíli potrvá, než si to uvědomí.

 

Zdroj:

  • autorský článek