Nudíte se a nevíte, co s načatým večerem? Zde máte barevný mix filmů, které lze zhlédnout na Netflixu

Nudíte se a nevíte, co s načatým večerem? Zde máte barevný mix filmů, které lze zhlédnout na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Volné večery mohou být ošemetné. Člověk nemá práci, nemá úkoly, může relaxovat… Ale nějak něco chybí. Chtělo by to film. Ale jaký? Netflix je plný filmů, ale v novinkách se můžete lehce ztratit. Proto se podívejte na tento barevný mix filmů, které není škoda si pustit.

Fotr je lotr – 2000

Už je tomu 22 let, co se v kinech objevila komedie „Fotr je lotr“. Snímek od režiséra Jaye Roacha s Benem Stillerem a Robertem De Nirem v hlavních rolích je z roku 2000, což znamená, že pokud jste jej zatím neviděli, je nejvyšší čas na zhlédnutí.

Děj se točí kolem Grega Fockera, ošetřovatele, který poprvé navštíví rodiče své přítelkyně Pam, a i když doufá, že na ně udělá co nejlepší dojem, nějak se velmi rychle a velmi hodně pokazí. Gregovi navíc vůbec nepomáhá, že Pamin příliš ochranářský otec Jack je bývalý agent CIA.

Zkrocená hora – 2005

Westernová romance Anga Leeho byla sice kompletně přehlédnuta na Oscarech, ale díky skvělému scénáři, Leeově dokonalé režii a vynikajícím hereckým výkonům Heatha Ledgera a Jake Gyllenhaal patří film mezi nejlepší americké snímky své dekády.

Příběh se týká dvou pastýřů, kteří se do sebe zamilují, když byli zaměstnáni hlídáním ovcí na zkrocené hoře. Komplikace přišly pak, až se každý oženil se svou přítelkyní. Neuvěřitelně dojemné ztvárnění zakázané lásky a potlačované vášně je považováno za mezník v LGBTQ+ kinematografie.

Křižovatka smrti – 1998

Žánr kolem policejních kamarádů byl v módě především v 80. a 90. letech – a „Křižovatka smrti“ je asi jeden z nejlepších snímku tohoto žánru. Jak byste očekávali, dva nesourodí policisté – oddaný detektiv Lee (Jackie Chan) a mazaný detektiv Carter (Chris Tucker) – musí zachránit unesenou dceru čínského konzula. Tento film udělal z Jackieho Chana hvězdu v USA, ai když se nejedná o revoluci v tomto, pravděpodobně je jeden z nejzábavnějších.

Menší zajímavý fun fact: Je obecně známo, že Jackie Chan je svým vlastním kaskadérem, a zrovna v tomto filmu chybělo jen málo a při jednom kaskadérském kousku zemřel. Na štěstí ale vše dopadlo dobře.

 

Zdroj: