Vandě se dnes daří, na co sáhne. Zato Karle se manželství hroutí pod rukama

Vandě se dnes daří, na co sáhne. Zato Karle se manželství hroutí pod rukama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda si užívá velkého světa. S milovaným snoubencem navštíví kasino a hned se jí podaří vyhrát celkem slušnou částku. Nemluvě o povýšení v práci, které jí Luděk slíbí. Karla naproti tomu nemá dobrý den. Kryštofovo neustálé obviňování a vyslýchání ji přiměje uvažovat o rozvodu.

Martině se z Prahy nechce. Bude vařit u mámy?

Martina přemýšlí o návratu do Itálie a uvědomí si, že se jí tam vlastně vůbec nechce. Raději by zůstala v Praze a klidně začala pracovat u mámy v hospodě. Kateřina ale nechce, aby si kazila rozjetou kariéru v luxusní restauraci a místo toho se zahrabala tady. Upřímně, Martina čekala trochu jinou reakci, když dcera řekne mámě, že by se ráda vrátila za ní do Čech. Kateřina si zkrátka potřebuje být jistá, že to vážně chce, že se nevzdává svého snu jen proto, že jí ublížil prolhaný přítel.

Vanda vyhraje v kasinu a zřejmě povýší

Vanda se sejde s Jolanou v hospodě těsně předtím, než sem za ní přijde Luděk. Chce se s mámou poradit ohledně kasina, kam mají s Luďkem a jeho známým večer vyrazit. Podle zákona se noví hráči musejí registrovat v rejstříku, co je propojený se všemi bankami. Vanda má obavy, aby se tak Luděk nedozvěděl o její kreditní kartě. Pak by jí totiž mluvil do nákupů, což nemůže potřebovat. Luděk má ale momentálně úplně jiné starosti, a sice s evropským grantem. Požádá Vandu o pomoc – chce, aby kontrolovala využití peněz. Umí skvěle anglicky a je pečlivá, takže se na tu práci báječně hodí. Možná by ji mohl čekat i kariérní postup. Později v kasinu se Vanda s nadšením pustí do hry, jelikož neochvějně věří v přízeň hvězd. Horoskop jí předpověděl šťastnou ruku. Něco na tom asi bude, jelikož vyhraje 35 000 Kč.

Hádky, obviňování, vyslýchání – Karla navrhne rozvod

Kryštof stále nesmyslně žárlí kvůli Evženovi, s nímž se Karla sejde ohledně záchodu, zatímco on má u rodičů stěhovat skříň. Snaží se to urychlit, aby se mohl co nejdříve vrátit a dohlédnout na manželku. Dorazí právě ve chvíli, kdy se Karla maluje, a všimne si použitých hrnečků na stole. Takže pan Šmýd stihl kafíčko s paničkou? Opravil záchod během pěti minut a nic za to nechtěl, tak mu Karla nabídla kávu. Co si proboha Kryštof myslí, že asi dělali? Po tom, co mu provedla, by se už nedivil ničemu. Na to mu ona odpoví, že je magor a měl by se léčit.

Karla už to nedává. Odejde od Kryštofa? Zdroj: TV Nova

Nešťastná policistka si v Coolně popláče na rameni kamarádky Dominiky. Už neví, co má dělat. Kryštof se hrozně změnil, je paranoidní, pořád ji podezírá a vyslýchá. Nedá se to vydržet. Domča navrhne sezení u psychologa a ostýchavě Karle prozradí, že malý Kustík je poslední dobou hrozně náladový, vzteká se a brečí. Toho se Karla obávala, že její hádky s manželem začnou odnášet kluci. Vojta dokonce ze školy přinese pětku z písemky, přestože se na ni připravoval. V noci však kvůli křiku rodičů nemohl spát.

Aby nebylo řevu ještě více, Karla pro jistotu Kryštofovi napíše, že se pár minut zdrží. Ale to mu samozřejmě nebude dost dobré. Hned jí zase vynadá, že nedodržuje sdílený kalendář. Nepřetržité napětí a stres si konečně vyberou daň. Karla dospěje k názoru, že bude nejlepší se rozvést.

Zdroj článku:
  • Autorský text